Skandal oko razvoda Harisa i Meline Džinović još uviek traje iako je on i sudski završen. Za njega se saznalo prije više od dva mjeseca i pojavile su se špekulacije da je Melina našla novu ljubav. Haris u javnosti iznosi prljav veš i priča ružne stvari o svojoj bivšoj što mnogi i osuđuju.

Dugogodišnji brak pjevača Harisa Džinovića i kreatorice Meline Džinović nakon 22 godine došao je do kraja. Brojni pojedinci iznijeli su svoje mišljenje o razvodu, a većina je podržala pjevača. Začudo, njegov dugogodišnji kolega Alen Islamović nije bio istog mišljenja.

Usred šuškanja o pjevačevom razvodu, Alen Islamović napravio je iskrenu gestu kojom je pokazao duboku ljubav prema svojoj supruzi, a pritom je pozvao kolege da se suzdrže od napada na njegovu obitelj.

“Trenutno doživljavam veliku radost u društvu svoje voljene. Za razliku od pojedinih pojedinaca koji ne poštuju vlastitu obitelj i djecu, ja biram prigrliti ljubav i sreću”, naglasio je Islamović odbojnost takvog ponašanja, prenose mediji.

 

U opisu uz video u kojem se nalazi njegova supruga, Alen je izrazio duboko uvjerenje da nitko nema ovlasti rasturati obitelj. Priznao je da je Haris prešao granicu, te se iskreno izvinio zbog nastale situacije. Alen čvrsto vjeruje u svetost svoje obitelji i nepokolebljiv je u svojoj predanosti njezinom očuvanju.

  • Unatoč glasinama da pjevačičin bivši suprug trenutno boravi u Monaku s Tonijem Bijelićem, Draganin bivši suprug odlučno je opovrgnuo te tvrdnje.

Na pitanje šta misli o vezi Meline i Tonija, Haris je odgovorio kratko.Pjevačica je odlučno izrazila svoju nezainteresiranost za tu temu, zamolila za samoću i naglasila njihov nedostatak entuzijazma.

 

Tinjajuća iskra u braku Meline i Harisa svima je vidljiva već duže vrijeme, pa je samo pitanje vremena kada će se razići. Unatoč činjenici da je njihov odnos zahladnio mnogo prije nego što se Melin iselila iz njihove obiteljske vile, ona je vješto prikrila pravi razlog njihovog razvoda: muškarca s kojim se upoznala godinu dana prije i s kojim se, kako je otkrio jedan, upustila u strastvenu vezu. insajder iz magazina “Hello”. I priča tu ne završava.

Jedan od najtraženijih muškaraca u javnosti postao je njezin novi emotivni pratitelj. Oni grabe svaku priliku da provedu vrijeme zajedno, a on je obasipa raskošnim darovima i nježnošću, izazivajući u njoj osjećaj mladenačke zaljubljenosti.

Prepoznajući važnost njegove karijere i želju za očuvanjem neukaljanog imidža, zajednički su se dogovorili da svoju vezu skrivaju što je dulje moguće. Njihov intimni krug prijatelja oduševljen je njihovom vezom i često se šale da je napokon pronašla odgovarajućeg partnera koji će joj biti društvo. Prema izvoru, viđeni su kako se sastaju u njegovom raskošnom stanu.

Biografija:

Rođen 1951. godine u Sarajevu, otac Harisa Džinovića, Muhamed Džinović, radio je kao inženjer, dok se majka Hatija bavila ekonomijom. U djetinjstvu je volio provoditi vrijeme s bakom i djedom, a volio je i glazbu i sport. Bavio se tenisom, atletikom i skijanjem, ali njegova prava strast bila je nogomet, koji je počeo igrati u mladosti.

U drugom razredu majka mu je poklonila harmoniku, iako je u obitelji imao glazbeni talent, sam je naučio svirati. Po završetku srednje škole upisao se u gimnaziju gdje je otkrio svoj smisao za sviranje klavira. Često je nastupao u dvorani gimnazije, zbog čega je zanemarivao učenje u korist nogometa i klavira.

Nastupajući u Sarajevu i na Jahorini, svoje prve honorare počeo je zarađivati ​​sa 16 godina. Zbog brojnih neopravdanih lekcija dva puta je izbačen iz škole, zbog čega je upisao večernju školu kako bi uspješno maturirao.

 

Izražavajući svoje sklonosti u intervjuu, otkrio je svoju najveću fascinaciju nogometom. Unatoč tome, on skromno priznaje postojanje brojnih svirača koji nadilaze njegovu razinu vještina, što ga navodi na zaključak da je njegova odluka da se bavi glazbom na kraju bila najbolja.

U početku je osnovao rock bend koji se ubrzo raspao, što je Džinovića potaknulo da istraži alternativne žanrove koji su bili bliže njegovim glazbenim preferencijama.

  • Po završetku vojnog roka vraća se u Sarajevo, gdje je proveo značajan dio života. Tijekom tog razdoblja imao je svoj prvi susret s ruskim kinematografskim remek-djelom poznatim kao “Cigani lete u nebo”, iskustvo gledanja koje ga je potpuno očaralo. Duboki utjecaj filma probudio je u njemu intenzivnu želju da zaroni u carstvo romske glazbe i pridonese njenom stvaranju.
Preporučujemo