Tokom značajnog perioda svog života,  Suzana Jovanović našla se u burnim vremenima. Ona je bila u braku sa Radetom Zdravkovićem, a blagosloveni su dobili sina Danijela. Nažalost, njihovo zadovoljstvo je kratko trajalo, što je rezultiralo njihovim razvodom, koji nije bio prijateljski. Nakon toga, Suzana je donela tešku odluku da prekine sve veze sa ocem svog sina. Ovakva situacija je stvorila povoljno okruženje da se bolest Suzane Jovanović ukoreni. Suzana je sada već više od dvadeset godina srećno udata za Sašu Popovića, poznatog preduzetnika u muzičkom sektoru. Par ima ćerku po imenu Aleksandra. Saša je Danijela prihvatio kao svog rođenog sina i sa njim se odlično slaže.

Nakon godina ćutanja, pevačica je konačno otvorila svoje bore tokom predavanja dr Petra Garjajeva, renomiranog molekularnog biologa i genetičara koji se specijalizovao za proučavanje kvantne genetike i njene sposobnosti da leči pojedince. Predavanje je održano u Ruskom domu u Beogradu, a pratio ga je magazin “Svet”.

Daljnjim testiranjem utvrđeno je da je bolest Suzane Jovanović povezana sa funkcionisanjem njene štitne žlezde. U odgovoru na ovu vest, pevačica je podelila svoje lično viđenje, rekavši: „Tokom svog života susrela sam se sa mnoštvom iskustava, od karijere u šou biznisu do raznih profesionalnih prepreka i ličnih poteškoća.

Uprkos teškim okolnostima, istrajala sam sa pozitivnim stavom. Nažalost, ova koincidencija je rezultirala problemom sa štitnom žlijezdom koji je uticao na moje zdravlje. Međutim, uspjela sam riješiti problem lijekovima i moje zdravlje se od tada poboljšalo. Skladan odnos sa suprugom, koji je obožava i koji joj je duboko odan, odigrao je značajnu ulogu u njenom oporavku. Ovaj par se smatra najtalentovanijim duom u nacionalnoj i međunarodnoj pop muzičkoj industriji.

Preporučujemo