Nakon što je svoje izuzetne muzičke talente pokazala na popularnom takmičenju “Zvezde Granda”, pevačica Slavica Ćukteraš dospela je u žižu intenzivne medijske pažnje. Predviđali su joj veliku karijeru ali se ona svega odrekal zbog ljubavi.  Povjerovala da je konačno otkrila ljubav svog života, ali se sve završilo krahom. 

Fokus pažnje bio je usmeren na Vladu Avramova, golmana, sa kojim je Slavica otvoreno priznala verenicu od 2014. godine. Trenutno, Slavica nije u svijetu muzike, iako se njene pjesme slušaju isto i kada ih je tek izbacila. Mnogi fanovi se svakodnevno nadaju njenom povratku, ali ona nije nikada javno stavila tačku na muziku.

  • Upravo zbog te veze donela je odluku da privremeno prekine karijeru, stavljajući svoje muzičke aspiracije na čekanje. Nakon što je razvila duboku privrženost Vladi, počela je da prati svaki njegov pokret. Na kraju su postali roditelji ćerke, ali se njihov odnos od tada pogoršao do te mere da su sada upleteni u bitku za starateljstvo u pravnom sistemu. Slavicino ime se ponovo pojavilo u javnosti nakon što su se pojavile vesti da je trenutno upletena u sudski spor sa svojim bivšim partnerom, koji navodno traži starateljstvo nad njihovim detetom.

 

Pre deceniju, Slavica je bila duboko zaljubljena u Vladu, što ju je navelo da ga poseti u Rimu. Proveli su nekoliko meseci zajedno, prepuštajući se svojoj ljubavi pre nego što se Slavica na kraju vratila u Beograd. Na pitanje novinara o njenom bračnom statusu, ona je odbacila sve tvrdnje da je u braku.

Ipak, naglasila je da će, ukoliko dođe do ovakvog događaja, to biti učinjeno na skroman i prisan način, okružen voljenima i bliskim prijateljima, bez velikih i ekstravagantnih gestova. 2016. godina donela je Vladi i Slavici ćerku, koja simbolizuje vrhunac njihove ljubavi.

Međutim, uprkos njihovim naporima, procvat njihovog braka je bio ometen, što ih je dovelo do teške odluke da se raziđu i dopuštaju svakom pojedincu da nastavi svojim putem. Unatoč pokušajima da razriješe svoj sukob, čini se da bivši par nikada nije u potpunosti razriješio svoje nesuglasice, što ih je dovelo do ponovnog suočavanja s izazovnom situacijom.

Vlada Avramov, bivši supružnik proslavljene pevačice Slavice Ćukteraš, i dalje je enigma za mnoge uprkos uspešnoj fudbalskoj karijeri i uglednom braku. Oduvijek se klonio očiju javnosti, rijetko dajući intervjue ili pojavljivanja. Njegovo prisustvo na društvenim mrežama je minimalno, s povremenim objavama koje služe kao nostalgični podsjetnici na njegovu slavnu prošlost.

Nedavno se, međutim, pojavio rijedak uvid u njegov trenutni život uz fotografiju koja otkriva da je graciozno ostario. Uprkos tome što je dostigao četrdesete, sportista i dalje dobija pohvale za svoj izgled, a malo se zna o njegovom privatnom životu nakon razvoda.

Javno je poznato da su se Slavica i Vlada venčali 2016. godine, kada je rođena njihova ćerka Viktorija. Pjevačica je svojevoljno dala prednost porodici u odnosu na karijeru, privremeno se povukla iz reflektora. Kao rezultat muževljevih profesionalnih obaveza u inostranstvu, Slavica je nekoliko godina boravila van Srbije, tačnije u Dubaiju i Japanu.

U tom periodu kružile su glasine o razlozima razvoda Slavice Ćukteraš. Sugerisalo se da joj je bivši muž zabranio da se bavi strašću za muzikom i nastupom. Međutim, nijedno od njih nije se javno osvrnulo na ove navode. Slavica je jednom prilikom izjavila da je, iako su njihove emocije izblijedjele, održavanje pozitivnog odnosa najvažnije. Naglasila je da njihova kćerka Viktorija nije pogođena i da je samo svjesna da njeni roditelji žive odvojeno. Slavica je smatrala da je dobar razvod bolji od problematičnog braka.

Preporučujemo