Nakon raspada dva braka, u život Bore Đorđevića ušla je 28 godina mlađa Dubravka Milatović. Treća supruga Bore Đorđevića ostaje najveća podrška, ljubav i sapunica u njegovom životu.

Na tajnom venčanju na Santoriniju, održanom samo za njene najbliže, Dubravkin san se ostvario i od tada nosi prezime Đorđević. Uspješno je ukrotila mene i moje sadašnje godine, što je sve uticalo da počnem živjeti relativno zdravo, odustao sam od pića i pušenja. Bez ustručavanja mogu reći da sam produžio život time što sam bio sa ženom koju volim – rekao je jednom prilikom za medije, a objasnio je i zašto Dubravku ne viđamo češće u javnosti: Dubravka izbjegava da se fotografiše, čak sam je i uvjerio da svoje fotografije dugo objavljuje u knjizi. Trudimo se da zaštitimo svoju privatnost – kaže zaljubljeni roker, koji je svojoj voljenoj supruzi posvetio knjigu.

Ipak, ekipa programa “Paparaco lov” nedavno je imala priliku da fotografiše suprugu Bore Đorđevića ispred kuće na Dedinju, a njeno prisustvo vas definitivno neće ostaviti ravnodušnim. Legendarni muzičar zakoračio je u ludu rok muziku i zvanično se zaljubio u 28 godina mlađu Dubravku Milaković Bora Čorba (Bora Čorba) se zaljubio na mediteranskom ostrvu. Vjenčanje u okruženju dokazuje koliko je romantičan je u srcu.
Nakon što je njegova supruga Dragana tragično oduzela sebi život nakon njihovog rastanka, mnogi su mislili da je Đorđević odustao od bračnog života, ali se iznenada zaljubio u Aleksandru, koja mu je ubrzo postala druga supruga. Međutim, ispostavilo se da Paula nije našla sreću u ovom braku, te su se njih dvoje razveli 2014. godine.

Preporučujemo