Sutra imamo veliki praznik, odnosno-crveno slovo – Aranđelov dan. Na ovaj dan morate se obratiti našem anđelu čuvaru – najstrožem, ali i najpravednijem i svetom arkanđelu Mihaelu, vođi nebeske vojske. Ovo je anđeo koji svrgava Lucifera u borbi dobra i zla, svjetla i tame. Ovo je najbolje vrijeme da se molite svetom Mihaelu Arkanđelu za sreću, zdravlje i ispunjenje želja: 20. studenoga – Danas pokušajte izbjeći neugodne susrete i stvari koje vam se ne sviđaju. Od 14:12 do 14:45 molite ga da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, a nama da mir i snagu. 21. studenog – Obavezno idite u crkvu i zapalite svijeću. Moli se svojim anđelima. Na današnji dan zamolite anđele da ispune vaše najdublje i najvažnije želje. Otvorite dušu i srce, podijelite radosti i tuge i na kraju recite hvala. Nebo prima molitve cijeli dan.

22. studenog – Na današnji dan zamolite arkanđela Mihaela da vam pomogne u rješavanju poteškoća na poslu. Bilo da se radi o želji za većom plaćom, boljim položajem ili drugim poslom, zamislite tu želju između 8:48 i 9:32. Prema jednoj predaji, kao nagradu od Boga, arkanđeo Mihael je dobio priliku da dva puta godišnje ode u pakao kako bi oslobodio duše grešnika kako bi se mogli odmoriti u raju.

Ovo je dan kada morate posjetiti crkvu i moliti se za sreću i blagostanje i dan kada želite učiniti što više dobrih djela. Izbjegavajte svađe, ljutnju, negativnost. Najbolje je započeti postom od Aranđelova dana do Božića, 28. studenoga, da oprostite svojim neprijateljima i očistite svoju dušu da se pripremite za ovaj veliki podvig.

Preporučujemo