Želimir Obradović, poznatiji kao Željko, već je godinama omiljena osoba u svijetu srpskog sporta. Navijači su bili oduševljeni prije dvije godine kada se vratio u KK Partizan, momčad koju je vodio početkom 90-ih. Tijekom svog prvog boravka u momčadi, doveo ih je do vrhunca uspjeha u Europi 1992. godine, podvig koji je oduševio tisuće navijača. I sada pod njegovim vođstvom klub niže uspjehe.

Unatoč karijeri dugoj nekoliko desetljeća, voljeni trener ostaje strastven i animiran kao i uvijek na košarkaškom terenu. Njegov entuzijazam je zarazan, a čak i kada njegov tim nije na razini, publika ga obožava. Potraga Željka Obradovca za daljnjim trijumfima s Parizanom pojačana je nepokolebljivom podrškom njegove obitelji. Ovu obitelj osnovao je sa suprugom Vesnom prije nekoliko godina. Ugledni treners njom ima dvoje djece. Zovu se Đorđe i Anja. Rijetka je pojava da ih ugledate u javnosti.


Prema pisanju medija, Đorđe Obradović odlučio je krenuti očevim stopama i nastaviti košarkašku karijeru. S druge strane, Anjini interesi leže negdje drugdje, jer je privlače pustolovnije i odvažnije potrage, iako je i dalje aktivno angažirana u odabranim aktivnostima. Rođena u Beogradu 1985. godine, tijekom života boravila je u raznim gradovima poput Pariza, Barcelone i Ljubljane. Ono što pobuđuje zanimanje je da je ova osoba zapravo rođendanski dar moga oca, budući da su oboje rođeni na isti dan u godini. Više su puta demonstrirali kako bi zajednički ugasili svjećice na zajedničkoj rođendanskoj torti.

Jednom prilikom Anja je na Facebooku objavila da joj je najljepši aspekt rođendana to što ga je imala priliku proslaviti s dvije drage osobe: ocem i najbližom prijateljicom. Mediji su objavili da je Anja mlada žena koja tečno govori čak sedam različitih jezika. Nadalje, svoju je strast prema umjetnosti pretočila u uspješan pothvat osnivanjem Galerije Hestia u svom mjestu porijekla. Unatoč ovim izvanrednim postignućima, njezina najintrigantnija zabava je uzbudljiv sport padobranstva. Anja Obradović je 2021. godine rodila kćer Milicu, podarivši Željku unuku.

Preporučujemo