Kćerka poznate folk pjevačice Cece Ražnatović već dvije godine uživa u ljubavi sa srpskim reprezentativcem. Naime Tasa i Nemanja su po prvi put poljubili i a taj način započeli svoju vezu prije tačno dvije godine. Prošle godine u kolovozu svečano je sklopljena i službena zajednica Anastasije Ražnatović i profesionalnog nogometaša Nemanje Gudelja.Cijeli događaj bio je obavijen velikom tajnom, a intimna ceremonija održana je u Srbiji i prisustvovali su joj samo kumovi te je izgleda bila ograničena na pjevačičine uže obitelji.Bilo je špekulacija oko odsutnosti Nemanjinih roditelja u iskazivanju podrške njihovom sinu, sugerirajući da njihova prisutnost možda nije imala toliko značaja za njega koliko su pretpostavljali.

 

S nepokolebljivom odlučnošću, Nemanja je krenuo u misiju da usreći nadobudnu folk zvijezdu, zaprosio ju je na najzanosniji način, a zatim spojio njihove živote u bračnu zajednicu, dajući joj svoje cijenjeno prezime.

23. kolovoza započela je službena zajednica Anastasije Ražnatović i Gudelja, trenutak koji je bio okružen mješavinom radosti i tuge za par.

Nakon dvije godine od prvog poljupca, danas su slavili uz osmjehe i duboko emotivnu poruku koju je pjevačica uputila nogometašu, iako je općepoznato koliko je njihova veza bila burna u tom razdoblju.

U srdačnom izrazu koji je pratio zajedničku fotografiju s Nemanjom Tasom, izjavila je: “Dvije godine su prošle u društvu najizuzetnijeg muža kakvom se ikada mogla nadati. Moja ljubav prema tebi nadilazi jezik, jer riječi ne uspijevaju uhvatiti njezinu dubinu. Ja vječno sam zahvalan za tvoju nepokolebljivu ljubav i svakodnevnu radost koju donosiš u moj život.” U uzvratnoj gesti, prenio je sličan osjećaj kroz vlastitu poruku.

 

Uz izmijenjenu sliku prikazanu na njegovom Instagram profilu, stavio je sljedeću izjavu:Imali smo sreću doživjeti dvije godine ispunjene radošću i veseljem. Još svjetlije i sretnije vrijeme je pred nama. Na ovu posebnu godišnjicu želim izraziti svoju zahvalnost tebi, moja voljena Bubiška, što si najnevjerojatnija žena na cijelom svijetu.

Vjeruje se da zajednica Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelje mnogo obećava. Svojom mladolikošću i odlučnošću da unaprijede sebe, svoje karijere i svoju vezu, predani su tome da jedno drugom osiguraju sreću.

Prošle su dvije godine otkako su započeli vezu, sedam mjeseci od braka, a obitelj željno iščekuje proslavu sljedeće godišnjice s radosnim prinovom.

Biografija Nemanje Gudelja:

16. novembra 1991. godine u gradu Beogradu, Nemanja je došao na svijet. Njegov otac Nebojša Gudelj, bivši srpski nogometaš porijeklom iz Trebinja, igrao je za Partizan u vrijeme kada se Nemanja rodio. No, kad je Nemanja imao samo šest godina, Nebojša je donio odluku o pridruživanju NAC Bredi, zbog čega se cijela obitelj preselila u Nizozemsku.

Anastasija Ražnatović u svojoj prvoj javnoj izjavi otkriva zamršenosti svoje romanse s Nemanjom Gudeljem. Nemanja je svoje nogometno putovanje započeo u Nizozemskoj, gdje je par boravio duže vrijeme. Ostao je u nizozemskom nogometu do 2017. kada je napravio hrabar izbor da karijeru nastavi u Kini. Nakon što je tamo proveo nešto manje od dvije godine, u kolovozu 2018. krenuo je na jednogodišnju posudbu u Sporting iz Lisabona.

Od 2019. Sevilla je njegov dom nakon što je u srpnju te godine potpisao četverogodišnji ugovor s lokalnim klubom. Anastasija Ražnatović često putuje u Španjolsku kako bi se družila s njim, a od jeseni su se pojavila brojna nagađanja o mogućem pjevačevom trajnom preseljenju u Sevillu.

Nemanja Gudelj ima jaku vezu sa svojom obitelji, uključujući oca Nebojšu, majku Oliveru, brata Dragu i sestru Vanju. Zanimljivo, svih petero vodi veganski način života za koji vjeruju da je ključan za dobrobit i postignuća.

Nemanja Gudelj trenutno je najplaćeniji srpski nogometaš, a mediji navode godišnju plaću od 5.650.000 eura.

Tečno govori šest jezika i strastveni entuzijast body arta, poznata sportska zvijezda cijelu je svoju tjelesnu građu ukrasila zamršenim dizajnom. Među njegovim najranijim crtežima, dovršenim tijekom boravka u Nizozemskoj, upečatljiv je portret njegova oca.

Nedavno je u Sevilli na leđa dodao tri križa, koji su mu poslužili kao najnovija tetovaža. Osim toga, njegova lijeva ruka ponosno prikazuje tasmanijskog vraga, dok njegova desna ruka prikazuje križ i nekoliko stihova urezanih u kožu.

Preporučujemo