Od malih nogu Anastasija Ražnatović, kćerka Svetlane i Željka Ražnatovića, u centru je pažnje domaće javnosti. U početku je njezin privatni život izazivao veliku pozornost, no kad se otisnula u svijet glazbe, mediji su je počeli prikazivati ​​kao nasljednicu svoje majke Cece. I njen ljubavni život je bio interesantan medijima. Anastasija je 2012. godine bila u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom bivšeg golmana Partizana Radeta Zalade. Godine 2014. počela je hodati s šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića. Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu. Anastasija je najavila da će se udati za Kostadina kada završi studije, ali je njihova veza prekinuta sredinom 2016. godine.

U listopadu su se šuškalo da se Anastasija povezuje sa srpskim košarkašem Milošem Teodosićem, no to nitko od njih nije potvrdio. Njen osamnaesti rođendan proslavljen je u hotelu “Hayat”, a za zabavu su se pobrinule Vanja Mijatović i Aleksandra Prijović. Proslavu su uveličala brojna popularna lica među kojima Zorica Brunclik, Kemiš, Ace Pejović, Saša Matić, Saša Vidić, Ognjena i Danijela Amidžić, Marina Tucaković, Ilda Šaulić, Viki Miljković, Marijana Mateus koja je doputovala čak iz Londona. Kao sentimentalnu gestu, Anastasijina majka poklonila joj je naušnice koje je njezin otac ručno izabrao u vrijeme njezina rođenja. Lagana kampanja pod nazivom “Kupnja poklona za Anastasijino punoljetstvo” postala je popularna na društvenim mrežama i privukla oko 80.000 sudionika. U proljeće 2021. domaći tabloidi raspisali su vijest o Anastasijinoj ljubavnoj vezi s biznismenom Đorđem Kuljićem. Ovog Novosađanina, školovanog u Sjedinjenim Američkim Državama, ranije su povezivali s Anjom Valente, Pixi (kćerka Dragana Stojkovića), starletom Stanijom Dobrojević i manekenkom Sofijom Milošević.

U svibnju 2021. kružile su glasine da je par odlučio započeti zajednički život u Beogradu, a izvještaji pokazuju da je Ceca, Anastasijina majka, odobravala kćerin izbor. Međutim, prema medijskim izvorima, njihovoj petogodišnjoj vezi došao je kraj u veljači 2022. godine. Navodno se razlog rastave pripisuje njihovim sve zauzetijim rasporedima i posljedičnom nedostatku kvalitetnog vremena koje provode zajedno. Prema nekim tabloidima, upućeni su tvrdili da je njihov razlaz bio izuzetno prijateljski, bez vanjskog uplitanja koje je igralo ulogu u njihovoj odluci da se raziđu. Iznenađujuće, samo mjesec dana kasnije odjeknula je vijest da je Anastasia uplovila u romantičnu vezu s Nemanjom Gudeljem, profesionalnim nogometašem Seville. Par često dijeli fotografije zajedničkog vremena na raznim platformama društvenih medija.

S osmijehom na licu Anastasija Ražnatović prihvaća promjene koje su je dočekale. Njezini postupci služe kao dokaz tome, jer je brzo provela značajne transformacije u svom životu. Tasin život doživio je niz dramatičnih obrata jer je okončala značajnu vezu, pronašla ljubav s Nemanjom Gudeljom, preselila se u Španjolsku, krenula u nepoznati teritorij i na kraju se vjenčala. Unatoč neizmjernoj muci gubitka djeteta, Cecina kći i dalje zrači pozitivnošću i nadom. Supružnik ju je na svakom koraku obasipao ljubavlju i obožavanjem, otišavši toliko daleko da joj je priredio iznenađenje za posebnu prigodu Valentinova. U udobnosti njihove rezidencije u Sevilli, Anastasia je bila ugodno iznenađena divnom gestom koja se sastojala od cvijeća, šampanjca, balona i srdačne poruke. Na dan posvećen ljubavi poslana je iskrena poruka u kojoj se izražava privrženost i nježnost. Prenošene su riječi “Srećno ti Valentinovo, moja Bubiška. Volim te zauvijek, Buba”, ne ostavljajući nikakvu sumnju da Anastasija i Nemanja uživaju u prekrasnoj fazi svog postojanja.

 

Anastasia je nedavno duboko shvatila prirodu promjene, potvrđujući da ona može biti izazovna u svojim početnim fazama, burna u sredini i na kraju transformativna i veličanstvena u svojoj kulminaciji. U vezi s tim, vrijedi spomenuti da je Olivera, Nemanjina majka, za koju se ranije šuškalo da ima zategnut odnos s Anastasijom, otputovala iz Seville. Donijela je odluku da se vrati u Holandiju, zajedno sa kćerkom Vanjom, koja je Nemanjina sestra. Važno je napomenuti da je cijela obitelj prethodno živjela u Nizozemskoj. Nebojša, njezin suprug, odlučio je ostati u Španjolskoj zajedno s njihovim sinovima.

Preporučujemo