Posljednji album Marije Šerifović, objavljen nakon devet godina pauze, izazvao je veliku buru u glazbenoj industriji. Nakon što su pjesme postale dostupne na glazbenim platformama, društvene mreže bile su preplavljene objavama raznih javnih osoba koje su bile oduševljene glasom i prisustvom pjevačice. Među prvima je svoje oduševljenje izrazila Aleksandra Prijović, zatim Sanja Vučić, Snežana Đurišić, Marija Mikić, Ilda Šaulić, te mnogi drugi. Svi su se složili u jednom – kad Marija pjeva, sve ostalo nestaje.

Komentari poput “Plakala sam, sad si ti na redu”, “Ovako se to radi, Maro suze teku”, “Dala sam si vremena ovo poslušati, raznio si me u komade”, “Otvorili su mi sinusi od plača” i još mnogo toga, pohvalio je Marijin emotivan i izniman glas. Osim toga, na albumu su se našle i dosad neviđene fotografije pjevačice iz djetinjstva s mamom Vericom i tatom Rajkom. Od samog početka njezina života bilo je vidljivo da je Marija predodređena za glazbenu veličinu. U obiteljskim fotoalbumima može se vidjeti s harmonikom, bubnjevima i mikrofonom, pokazujući svoju strast prema glazbi još u najranijem djetinjstvu. Njezino posljednje izdanje albuma, koje je danas izašlo, izazvalo je veliku pometnju u glazbenom svijetu.

Unutar prvih nekoliko sati, nekoliko pjesama s albuma već je postalo jasno istaknuto i predodređeno im je da postanu veliki hitovi. No, upravo je pjesma “Drugacija” zainteresirala njezine najvjernije obožavatelje. Spot za pjesmu započinje Marijinim fotografijama iz djetinjstva s majkom Vericom i tatom Rajkom. Posebno je sadržajan tekst pjesme – „Znam da ću ostati svoj, po cijenu da sam ničiji/Da sam na svijetu sam, da je sve na moju štetu – drugačiji“. Mnogi su ovu pjesmu protumačili kao osobni i iskreni odraz Marijina glazbenog puta i njezine odluke da ostane vjerna sebi.

Preporučujemo