Svi domaći mediji veliku pažnju pridaju ljubavi između Tase i Nemanje dok i njegov mlađi brt ima čime da se pohvali. Manekenka Lana Lazarević gotovo dvije godine gaji duboku i nepokolebljivu ljubav prema mlađem bratu Nemanji Gudelju, ostajući uz njega iu najizazovnijim trenucima. Dragiša Gudelj, nogometaš i brat Nemanje Gudelja, nalazi se u ključnom trenutku svoje sportske karijere. Nagađanja sugeriraju da bi mogao biti prisiljen povući se iz sporta zbog značajnih problema sa srcem koje je imao posljednjih mjeseci. No, iznenadni izazovi koji su se pojavili znatno su podnošljiviji uz prisustvo Lane Lazarević, zanosne plavuše koja mu služi kao nepokolebljivi oslonac. Uz njegovu obitelj, Lana je glavna pokretačka snaga koja ga tjera prema ispunjenju njegovih težnji.

Rođena u Novom Sadu, život u inozemstvu započela je srednjoškolsko obrazovanje u Sjedinjenim Američkim Državama, a završila u Austriji. S 22 godine trenutno pohađa studij međunarodnih odnosa na cijenjenom američkom sveučilištu u Beču. Štoviše, više od deset godina posvetila je jazz baletu, sakupivši impresivnu kolekciju od 50 priznanja. Njezin izvanredan uspjeh u manekenskoj industriji očarao je modne dizajnere koji su očarani njezinom ljepotom i pojavom. Brojni izvještaji prozvali su je okrunjenim Top modelom Europe. Iako je njezin profinjeni stil nedvojbeno zadivljujući, njezina isklesana tjelesna građa i očaravajući pogled doista ostavljaju bez daha. Brojni korisnici društvenih mreža otišli su čak toliko daleko da su njenu ljepotu uspoređivali s ljepotom Anastasije, Cecine kćeri, koja se nedavno vjenčala s Nemanjom. Uz to, valja napomenuti da Lanin odnos s Dragišinom majkom nikada nije doveden u pitanje, a čini se da je Olivera prilično zadovoljna odabirom mlađeg sina. Zanimljivo je da se nije pojavio niti jedan negativan komentar o vezi između ove dvije izuzetne žene. Unatoč odličnom odnosu, imali su zadovoljstvo ovo ljeto zajedno doživjeti Malumin nastup na Ibizi – umjetnika koji ne samo da nosi titulu najveće kolumbijske glazbene zvijezde, već uživa i globalno priznanje.

 

Iako se šuškalo da se Lepa Lana povezuje s reperom u usponu Vojažem, niti jedno od njih dvoje nikada nije službeno priznalo svoju vezu niti se javno očitovalo jedno o drugome. U nadolazećem mjesecu lipnju Dragi i njegova voljena partnerica radosno će obilježiti dvije godine svoje očaravajuće ljubavne priče, željne njenog vječnog nastavka. Od trenutka kada su Anastasija i Nemanja objavili svoju ljubavnu vezu, obitelj Gudelj postala je predmetom žestoke pažnje javnosti. U početku je sve izgledalo kao romansa iz priče, a mlada pjevačica stvorila je čvrstu vezu sa svekrvom Oliverom i suprugovom sestrom Vanjom. Cijela obitelj prisustvovala je i velikoj proslavi rođendana Cecine kćeri, zaokupivši pažnju cijele regije. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, dinamika unutar obitelji počela se mijenjati. Nesuglasice su se pripisivale brojnim faktorima, a posebno je iznenadilo što je Anastasija bodrila Nemanju na Svjetskom prvenstvu u Kataru, dok su njegova majka i sestra sjedile na suprotnoj strani stadiona. Iako nikada nisu otvoreno razgovarale o izvoru svojih sukoba, čini se da su ove tri žene uspjele riješiti svoje nesporazume.

 

Prema pouzdanom izvoru , došlo je do pomirenja, koje je rezultiralo stanjem potpune harmonije. Nemanja je imao značajnu ulogu u zbližavanju svih, o čemu svjedoči i fotografija koju je podijelio na društvenim mrežama. To je dovelo do osjećaja sreće i obnovilo pozitivne odnose među svim uključenim stranama. Povodom Dana žena, nogometaš se oglasio na društvenim mrežama i podijelio veselu fotografiju na kojoj su Oliver, Anastasija i Vanja, svi sa širokim osmjehom. Pažljivi obožavatelji brzo su primijetili da su se ponovno povezali na Instagramu.

Preporučujemo