U našoj regiji su već godinama umazad turske sapunice preuzele primat nad španskim i meksičkim. U zadnje vrijeme Mert Ramazan Demir stekao je priznanje kao obećavajući akter na turskoj glumačkoj sceni. S dolaskom jeseni, mnoge nove i spektakularne turske serije su debitirale, predstavljajući novi val glumaca koji su već hvaljeni kao sjajne zvijezde sezone. Jedna od tih serija je i Žena iz vile, čija se druga sezona posebno ističe među ostalima. Glavni lik serije, Ferit Korhan, kojeg tumači divni Mert Ramazan Demir, prikupio je golemu publiku od svoje premijere u Srbiji. Njegov šarm osvojio je publiku, posebice žene, koje su mu pomogle da  mu skoči  popularnost.

Turski glumac, rođen 1998., već je prikupio veliki broj obožavatelja diljem svijeta. Iako je krasio kazališne daske u brojnim produkcijama, njegov portret u vrlo gledanoj seriji Faziletina kći isprva je osvojio publiku. Međutim, njegova izvanredna izvedba u Villi Wives ga je lansirala u superzvijezdu, zbog čega su  mnoge žene poludjele za njim.

Ostvarenje mojih težnji nije mali podvig. Zahtijeva da uložim ogroman napor da se pripremim mentalno, fizički i duhovno. Moje ambicije ne uključuju samo glumu, već i kreiranje i pisanje vlastitih projekata, što mi omogućuje potpunu kontrolu nad svojim kreativnim procesom. Pronalazim veliko zadovoljstvo u otkrivanju više o sebi i stjecanju samopouzdanja, te željno iščekujem priliku za nova iskustva i emocije. Sreća koju izvlačim iz svog profesionalnog i privatnog života je zarazna i svjesno se trudim u potpunosti uživati ​​u njoj, shvaćajući da je život i dragocjen i prolazan. Mert Ramazan Demir tvrdi da iako je osjetljiv, odbija dopustiti da ga obuzme melankolija.

Mediji u Turskoj preplavljeni su se glasinama o ljubavnoj vezi između ovog karizmatičnog glumca i njegove kolegice Afre Saracoglu. Osim toga, ove je godine imenovan veleposlanikom YSL Beauty u Turskoj.

Preporučujemo