Nedavna pometnja koju je Jelena Karleuša izazvala prozivkama Aleksandre Prijović na društvenim mrežama tema je već nekoliko dana. Karleuša je brzo iznijela svoje mišljenje o Prijinoj muzici nakon njenog uspješnog trećeg koncerta u Stark areni, odbacivši je kao “smeće” koje je nastalo “davno”. Na sličan način i Karleuša je kritikovala Lepu Brenu. Čini se da je Karleuša u poslednje vreme veoma svadljiva i da se stalno sukobljava sa kolegama. Još uvijek se u medijima piše o njenom verbalnom ratu koji vodi sa Sašom Popovićem.

 

Nakon što je prihvatila stavove komentatora društvenih mreža, označivši Prijovćku kao “neharizmatičnu”, a Brenu kao “trgovku smeća”, uslijedilo je mnoštvo novih reakcija. Još jednom je JK izrazila svoje mišljenje, ovog puta istražujući Brenin smisao za modu. Počevši s hrabrom izjavom, odlučno je upitala: “Ko je odgovoran za oblačenje moje voljene Brene i zašto oni nisu bili zatvoreni zbog svojih prekršaja?” Nastavila je da žešće naglašava svoju poentu.

JK je uputila upozorenje svojim kolegama muzičarima, savjetujući ih da budu oprezni kada imaju posla sa lažljivim dizajnerima, navodeći svoj nesretan susret s Borisom Demondeom. JK je tvrdila da ju je Demonde navodno maltretirao, iako sam nije bio dizajner. Čak je pokušao da ide na audiciju za JK-in koncert pod maskom muzičara u nadi da će je upoznati kao obožavaoca.

Iako Demonde nije prošao na audiciji, ipak je odlučio da JK pošalje neke lančiće koje je napravio. JK mu je pokazala ljubaznost dajući mu hranu, ali je, nažalost, Demonde počeo da izmišlja priče o njihovoj vezi. Tvrdio je da su se zajedno družili i da se čak brinuo o njenoj deci. Na kraju je JK morala prekinuti veze sa Demondeom zbog njegovog nepoštenog ponašanja.

Preporučujemo