Aleksandra Prijović sa samo tri studijska albuma napravila je nevjerojatan pothvat: napunila je Arenu tri puta uzastopno, što nije uspjelo nijednoj pjevačici. Njezini koncerti prošlog vikenda izazvali su široku pozornost i komentare. Prijović, koji je prošle nedjelje napunio 28 godina, iznjedrio je brojne hitove koji su postali popularni u cijelom regionu, među kojima su “Totalna anestezija”, “Sve po starom”, “Kasno je za nas”, “Sjene”,  “Doji sebi” i mnogi drugi. Ni sama Prija nije vjerovala da će postići ovakav uspjeh.

 

Prije više od deset godina postala je istaknuta figura u javnosti nakon angažmana u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Njezine iznimne pjevačke sposobnosti plijenile su pažnju i divljenje uglednih glazbenika poput Svetlane Cece Ražnatović, Šabana Šaulića i Snežane Đurišić, te je izbacile u središte pozornosti. Aleksandra je nadaleko poznata po svojoj averziji prema bilo kakvom obliku kontroverzi. Njezine primjedbe o pronalaženju radosti u uspjehu drugih, zajedno s jednoglasnim slaganjem među njezinim vršnjacima da nema arogancije, dokaz su kako je njezin odgoj utjecao na njezine vrijednosti i način na koji se ponaša.

U privatno vrijeme svoju pažnju usmjerava na odabranu grupu najmilijih koju čine suprug Filip Živojinović, sin Aleksandar, te roditelji i prijatelji. U tim slučajevima radije nosi tenisice i poprimi prirodan izgled, za razliku od sofisticirane odjeće i visokih potpetica koje se obično povezuju s njezinom javnom osobom. Njezin YouTube kanal prikazuje niz pjesama koje su prikupile preko 50 milijuna pregleda. Osim toga, naglasila je svoju predanost samousavršavanju i svoje ulaganje u pjesme i videospotove. Očito je da je godinama pažljivo planirala svoju karijeru i nastavlja marljivo raditi na njezinu ostvarenju. Aleksandra se kroz karijeru uspijevala kloniti svih skandala. To pripisuje svom odgoju i vrijednostima koje su joj usadili roditelji. Njezini kolege potvrđuju njezinu skromnost i istinsku sreću za druge. Aleksandra glasno govori o predanosti poslu, pomno birajući pjesme i suradnike. Suprug Filip postao je neizostavan dio njezine karijere, često s njom surađujući na popratnim projektima. Tijekom trećeg koncerta Aleksandra je izrazila zahvalnost Filipu, odavši priznanje njihovom zajedničkom trudu u postizanju uspjeha. Uvijek je bila transparentna u vezi s njegovom ulogom u njezinoj karijeri i pripisuje mu zasluge što joj je pomogao doći do svoje trenutne pozicije.

Gledajući u Arenu, prizor ogromne publike ispred mene bio je gotovo nevjerojatan. Bilo je drago vidjeti toliko mojih kolega na izložbi. Uvijek im nastojim pružiti podršku kad god je to moguće, pod uvjetom da to ne ometa moj radni raspored ili planove za vikend. Zahvalna sam im na nepokolebljivom ohrabrenju. Moj fokus je uvijek bio na mojoj glazbi i nikada nisam osjetila potrebu pribjegavati skandaloznom ponašanju kako bih dobila pozornost. Međutim, sama sam sebi najstroži kritičar i uvijek se tjeram da budem bolja.

Preporučujemo