Glumica Milica i njen muž Žarko su u cenru pažnje javnosti i medija bili u vrijeme kada su oslučili napustiti seriju Igra sudbie a nakon toga je krenulo pravo rasulo na setu. Njih dvoje uživaju u svom životu i navikama a to glumica često dijeli i na Instagramu. Sredinom 2022. godine Milica Milša i Žarko Jokanović preselili su se u novi stan, a poznata glumica s vremena na vrijeme fotografijama podijeli djeliće svog udobnog i primamljivog doma.

  • Milicino omiljeno mjesto u stanu je prostrani dnevni boravak, koji je neprimjetno povezan s blagovaonicom i kuhinjom; vidljivo je da utjehu nalazi u udobnoj fotelji.Slavni je par iz prijašnjeg stana sa sobom donio golemu kolekciju umjetničkih slika i opsežnu biblioteku, dok je svoj novi prostor ukrasio namještajem u skladnoj kombinaciji bijele i smeđe boje.

Sa svojim bogatim zelenilom i prostranim rasporedom, prostrana terasa pruža idealan ambijent za uživanje u prvoj šalici jutarnje kave.

Tijekom jednog slučaja, glumica je ljubazno podijelila video koji prikazuje pravi vrt koji buja na terasi penthousea, dopuštajući nam da bacimo pogled na njegovo bujno zelenilo.

U Beogradu ćete teško pronaći vrt na terasi zadivljujući od onog koji prikazuje niz drvenastih biljaka i cvijeća u saksijama.

Tijekom nedavnog intervjua, Milicu su zamolili da opiše kako izgleda tipičan dan u njihovom kućanstvu kada nisu okupirani poslom.

Imamo dvije mogućnosti zajedničkog druženja: ili Antonije dovodi Lea u našu kuću ili idemo obiteljski van. Uživamo u druženju s prijateljima, ali postoji i nešto posebno u tome da imamo kuću samo za sebe.

 

Rado slušamo šansone ili puštamo stare ploče koje su nam prenijeli od roditelja.

  • Naši nezaboravni trenuci ispunjeni su smijehom, jer se rijetko kada možemo prestati smijati.U tom razdoblju imali su priliku upoznati svoje nove susjede o kojima mogu govoriti samo pohvalno.

Naš kvart ističe se kao najmarkantniji na svijetu, prvenstveno zbog svojih izvrsnih mladih stanovnika koji su ne samo uspješni, već i kulturni, ljubazni, pristojni i dobro odgojeni.

Milica i Žarko izrazili su povremeno uvjerenje da nisu prisutni u sadašnjoj zemlji i gradu u kojem se nalaze.

Biografija:

Milica Isaković, poznata i pod umjetničkim imenom Milica Milša, renomirana je srpska glumica u pozorištu, filmu i televiziji. Proslavila se iznimnim glumačkim ulogama u popularnim serijama kao što su “Bolji život”, “Sretni ljudi”, “Obiteljsko blago”, “Bela lađa” i ostalima. Rođena 20. svibnja 1968. u Beogradu, Miličin talent i svestranost osvojili su publiku. U sretnom je braku s cijenjenim glumcem i scenaristom Žarkom Jokanovićem.

  • S nepunih deset godina Milica je debitirala u filmskoj industriji, no njezin je put krenuo drugim putem jer je ostvarila uspješnu karijeru modela. No, sudbina je imala druge planove za nju, te je nakon istraživanja različitih polja studija na kraju odlučila slijediti svoju strast prema glumi.

Ova ključna odluka označila je prekretnicu u njezinom životu, dovodeći je do toga da glumi u vrlo hvaljenim predstavama, kultnim serijama i izvanrednim filmovima. Dok je golemu popularnost stekla utjelovljujući razmaženu Laru Simonović u omiljenoj seriji “Sretni ljudi”, Milica je ostvarila i značajne uloge u kazalištu, na filmu i televiziji.

Njezin izniman doprinos osvojio je brojne prestižne nagrade, uključujući i priznanje za iznimnu režiju u predstavi “Kokoška”. Miličino djetinjstvo i školovanje ukorijenjeni su u Beogradu, gdje je rođena 1968. Milša, kako je danas zovu, odgojena je u obitelji cijenjenih književnika. Otac Antonije Isaković i majka Leposava Milanin Isaković imali su značajan uticaj na njeno odrastanje.

Upravo joj je majka u djetinjstvu od milja dala nadimak Milša, ime koje ju je pratilo cijeli život. Unatoč dubokoj želji da se bavi baletom, skolioza ju je prisilila da nosi metalni steznik za kralježnicu od svoje pete do petnaeste godine, što joj je onemogućilo ispunjenje snova. Ipak, utjehu je pronašla u vježbanju baleta kod kuće kod tete Lele. Iako ju je zbog visine poticala na košarku, to je sport koji ju nije zaokupio.

U dobi od deset godina debitirala je u filmskoj industriji, iskustvo koje, priznaje, tada nije u potpunosti shvaćala. Tijekom odrastanja bila je okružena šarolikom grupom glumaca, pisaca i intelektualaca koje je smatrala običnim pojedincima nekad i sad. Zbog toga je ostala pribrana kada je imala priliku upoznati princezu Dianu, princa Charlesa i druge ugledne osobe, a da nije pala u nesvijest ili silno uzbuđenje.

Preporučujemo