Dragana Mitar, bivša manekenka i bivša učesnica Zadruge, privukla je veliku pažnju svojim romantičnim potragama u reality showu. Danas je uglavom spominju po njenom burnom ljubavnom životu. U početku se u show uključila kao udana žena s djetetom. No, upravo je njezina veza s Edisom Edom Fetićem ukrala svjetla javnosti u trećoj sezoni. Dok su vani čekali troje djece i Edisova supruga, pričalo se o njihovoj vezi.

Nakon burne veze koja je uključivala i mirenja i raskide, Dragana se našla u sudnici s bivšim suprugom. Međutim, nedavno je otkrila da se pomaknula od svih turbulencija u svom romantičnom životu i ponovno pronašla ljubav. Dragana Mitar je u intervjuu za “Magazin In” otkrila da se udala za dvanaest godina starijeg muškarca. Tijekom zajedničkog vremena primijetila je da su mnogi njegovi prijatelji zainteresirani za veze s mlađim ženama, a to je među njima postala česta tema razgovora. Primijetila je da muškarci, kako stare, teže tražiti mlađe žene, a slično tome, žene također žele društvo mlađih muškaraca kako stare.


Nakon raspada braka donijela sam odluku o razvodu. Iako sam otišla kad je ljubav izblijedjela, ubrzo sam se našla u drugoj vezi koja također nije izdržala test vremena. Trenutno imam novog dečka koji je slučajno mlađi od mene. Osjećam da sam puno narasla od razvoda i sretna sam što mogu izvijestiti da smo moj bivši suprug i ja srdačno riješili naše nesuglasice. Put nas je vodio od ljubavi do mržnje, ali na kraju smo se uspjeli prijateljski razići.

Zbog brojnih operacija kojima je bila podvrgnuta, Dragna je bila u centru pažnje. Prošla je osam operacija nosa, a ranije je mislila da će joj sedma biti posljednja. No, zbog komplikacija ponovno je morala u bolnicu. Ovo iskustvo ostavilo ju je u strahu da će možda još jednom morati na operaciju.

Preporučujemo