Bora Čorba je jedan od najpoznatijih jugoslovenskih rokera i frontmen Riblje čorbe. Uvijek je bio privlačan ženama što je rezultiralo i burnim ljubavnim životom. Borino ljubavno putovanje karakterizira nevjerojatna dinamičnost, obuhvaćajući ne samo tri braka, već i beskrajan niz nezaboravnih ljubavnih priča.Dana 27. ožujka 2007. beživotno tijelo Dragane Đorđević, bivše supruge glazbenika Bore Đorđevića, otkriveno je u njezinu stanu u Beogradskoj ulici. Unatoč njezinim poznatim borbama i prisutnosti alkohola i antidepresiva, njezina se smrt službeno smatrala prirodnom. Međutim, susjedi, zajedno s prijateljima, osobljem hitne pomoći i policijom, odbili su šutjeti o mogućnosti samoubojstva. Dragana je iza sebe ostavila sina Borisa i kćer Tamaru, koje je dijelila s glazbenikom.

 

Malo poznate informacije o navodnom samoubojstvu od prethodne večeri izašle su u javnost preko iskaza obližnjeg mještanina.Sjedeći u dnevnoj sobi kasno navečer, zadubljena u TV emisiju, naglo me prekinula glasna buka. Brzo utišavši televizor, shvatio sam da su se vrata susjeda Đorđevića zalupila. To je bilo prilično neočekivano, jer je njihov stan uvijek bio tih, čak iu 4 sata ujutro.

Savladala me znatiželja i odmah sam provjerio kameru na vratima da vidim što se događa. Na moje iznenađenje, vidjela sam Borisa kako se saginje da zaveže pertlu, dok je Dragana zabrinuto petljala nešto u rukama prije nego što je izvadila cigaretu iz torbe. Činilo se da im se žuri jer su žurno napustili mjesto događaja.

Kasnije je ispričala svoj nedavni susret s Draganom, rasvjetljavajući događaje koji su doveli do njezine nesretne odluke da se ozlijedi. Ova priča, kako prenosi Story, pruža vrijedan uvid u okolnosti i motive koji stoje iza njezinih postupaka.

Prilikom slučajnog susreta u liftu, Dragana mi je prišla i pitala me jesam li svjestan njezinog skorog razvoda. Spomenuo sam da sam u novinama naišao na neke informacije o tome. Razočarano je otkrila da je Bora našao djevojku iz Amerike.

Osim toga, ispričala je da je Bora tražio prodaju njihovog stana kako bi dobio svoj dio novca. Potresena, povjerila mi je da Bora od njihovog razvoda nije pružao nikakvu financijsku potporu ni njoj ni njihovoj djeci. Bilo je vidljivo da se suočava s velikim poteškoćama.

 

Bivša supruga Bore Đorđevića dugi niz godina borila se s ovisnošću o alkoholu, a navodno se suočila s dodatnim izazovima kada ju je Bora natjerao da se odrekne uloge državne službenice, što je rezultiralo gubitkom osobnih primanja. Unatoč tome što ga je molio da izbjegne razvod i jednostavno iseli iz stana, vrlo je vjerojatno da je priželjkivao potpuno oslobođenje, o čemu svjedoči njegova namjera da se uda za Aleksandra Savića, arhitekta porijeklom iz Chicaga.

Upravo te godine ukrstio je puteve s 26 godina mlađom Aleksandrom Savić, a zavjete su izmijenili 2009. Unatoč glasinama da je njegov prvi brak raskinut zbog nje, Bora nije želio javno govoriti o tome, a on i Aleksandra se na kraju razišla nakon četiri i pol godine braka.

Javnost je bila u neznanju jer Đorđević nije želio otkrivati ​​detalje vezane uz njihov razvod.”Činjenica je da smo okončali naš brak. To je uobičajena pojava, jer se razvodi događaju svakodnevno. Ne treba više govoriti o ovoj temi. Borisu iskreno želim sve najbolje i puno sreće u njegovom životu. novu vezu“, iskreno je ispričala Aleksandra.

 

Dubravka Milatović, Borina treća supruga, neizmjerno ga veseli unatoč velikoj razlici u godinama od čak 28 godina. Iako se obično ne ističe u javnosti, ekipa televizijske emisije nedavno je snimila rijetke snimke na kojima je ona s njim.

Unatoč svemu što je prošao, Borina vjera u ljubav ostala je nepokolebljiva, zbog čega je prigrlio prisutnost zanosne Dubravke u svom životu. Njegova sadašnja supruga, njegova treća i, kako roker tvrdi, posljednja, prkosila je svim njegovim očekivanjima i preobrazila njegovu svakodnevicu.

Vođen ljubavlju prema atraktivnoj Slovenki, glazbenik se preselio u Ljubljanu, gdje su se na kraju i vjenčali u svibnju 2016. na pitoresknom grčkom otoku Santoriniju.

 

Nakon što sam pronašao utjehu u mirnom gradu Ljubljani, ispunjen sam neizmjernom radošću dok razmišljam o svojoj dubokoj ljubavi prema Dubravki, ženi koja drži moje srce. Ima li većeg blaženstva od iskustva uzvraćene ljubavi?

Najznačajniji aspekt je da je moja nedavna ljubav prihvatila moju bračnu ponudu. Prikladno me nazvala kao starješinu u našem sindikatu, jer će ona ostati mlada. Naše vjenčanje održalo se 25. svibnja, na dan posvećen slavljenju živahnosti mladosti, u očaravajućoj pozadini Santorinija u Grčkoj – kako je podijelio glazbenik.

– Moja je knjiga posvećena mojoj supruzi koja mi je kao umjetniku bila najveća inspiracija. Ona me nije samo pripitomila nego je i utjecala na to da u ovoj fazi života vodim zdraviji način života. Prestao sam piti i pušiti i mogu sa sigurnošću reći da mi je život produljen zahvaljujući prisutnosti žene koju duboko volim.

Preporučujemo