Danas je svima poznata kao supruga Saše Popovića sa kojim je u braku preko dvije decenije i sa kojim ima kćerku Aleksandru. Prije ovog braka Suzana je već jednom bila udata i iz te veze ima sina kojeg je Saša prihvatio kao svog rođenog.

  • Suzana Jovanović, talentovana pjevačica i supruga Saše Popovića, doživjela je prethodni brak. Naime, prije veze sa Sašom bila je u braku s poznatim harmonikašem Radetom Zdravkovićem, a zajedno su na svijet dočekali sina.

Kako bi zaštitila ugled oca svog nasljednika, Danijela, pjevačica je odlučila šutjeti o svom prvom braku; Ipak, detalje ove veze otkrio je Žile Zdravković, bivši svekar Suzane Jovanović.

U burnom susretu u baru, moj sin i ona su se ukrstili dok su bili uključeni u svoje predstave. Ovaj neočekivani susret dogodio se u vrijeme kada je Rade još uvijek bio u vezi s izuzetnom djevojkom, koja je posjedovala i ljepotu i ugodno obiteljsko porijeklo. Međutim, došlo je do nesuglasica koje su dovele do naglog prekida te veze i ulaska Suze. Zapanjujuće, u roku od samo dva tjedna već su se vjenčali.

Tijekom 15-dnevnog boravka kod nas pokazala je samo šarm i gracioznost. Međutim, nakon toga sve se promijenilo. Osjećaj napetosti i neprijateljstva prožimao je zrak, iako se nikada nisu otvoreno svađali u našoj prisutnosti. Njihov zategnuti odnos postao je očit kroz njihov odvojeni raspored spavanja.

 

U prilikama kad je bila dobro raspoložena, upustila bi se u razgovor s nama, ali kad bi joj se raspoloženje pokvarilo, potpuno bi zanemarila naše postojanje. Nikada se nije trudila kuhati za Radeta; umjesto toga, večerali bi vani u barovima. Da bih financirao njihovo vjenčanje, morao sam prodati traktor, ali na moju nesreću, od tog događaja nisam dobio ni dinara, jadao se bivši svekar Suzane Jovanović.

  • Nakon žestoke svađe, Suzana je prišla Radetu tražeći pomirenje, priznavši da im je problem bio majčin utjecaj. Jedne večeri pomišljala je ostaviti Radeta dok je bio na poslu, no on se, srećom, vratio kući po zaboravljeni instrument i kasno u noć na raskršću susreo Suzanu. Očajan, molio ju je da uđe u auto i odvezao je majci u Ralju. Ove detalje ispričao je bivši svekar Suzane Jovanović.Žiletu je najbolnije bilo to što se, prema njegovom mišljenju, Suzana svim silama trudila da nakon razvoda njihov sin dobije ime Jovanović.

To je doista zbunjujuće i obeshrabrujuće, gotovo kao da on nije moj unuk, kao da Zdravkovićeva krv ne teče njegovim venama. Kao odgovor na to poduzeli smo pravni postupak protiv nje. No, kad je shvatila da će vjerojatno izgubiti spor, lukavo je dopustila sinu da nas posjeti više puta, dajući nam priliku da ga viđamo. Radost koju smo osjetili kada smo ponovno vidjeli naše voljeno dijete, mog unuka, kako se igra u dvorištu, navela me da savjetujem Radetu da povuče tužbu. Nažalost, otkad je ta odluka donesena, Danijela više nismo imali prilike vidjeti. Nakon ovih događaja nedugo nakon toga javila se i Suzana.

  • Nakon objave informacija od strane bivšeg svekra Suzane Jovanović, pjevačica je promptno reagirala izrazivši nestrpljenje da se ta vijest objavi jer smatra da je obitelj Zdravković poznata po takvom ponašanju. Suprotno iznesenim tvrdnjama, lažno je reći da ona sprječava dijete da posjećuje svog oca; u stvarnosti, dijete samo odlučuje da ne ide. Čini se da je otac potpuno zanemario svoje obveze i odmah nakon vjenčanja izgubio svu brigu i interes za Danijelu.

U trenutku kada je Danijelu bila potrebna briga i empatija, jasno je dao do znanja da ne želi prisutnost svog oca. Umjesto toga, utjehu je potražio u Saši Popoviću, nekome tko nije imao nikakav značaj u njegovom životu, stoji u Suzaninoj izjavi. Rade nije uspio pružiti pažnju i razumijevanje koje je Danijel tražio.

Preporučujemo