Snežana Savić je svjesno izbjegavala da koristi svoje fizičke atribute kako bi skrenula pažnju, iako je priznala da njen izgled ima uticaj na druge. Hvaljena zbog svog zadivljujućeg izgleda, kao i svojih glumačkih i pevačkih sposobnosti, udala se za režisera Dragoslava Lazića i na svet poželela njihovu ćerku Anitu. Uprkos tome, odlučila je da zadrži svoj romantični život privatnim nakon njihovog razlaza.  On je nakon toga oženio njenu dosta mlađu kolegicu koja mu je rodila blizance. Tek nedavno je otkrila da je sa sadašnjim partnerom skoro deceniju.

U emisiji “Ja to tako” glumici je postavljeno pitanje koje je bilo manje nego prijatno od strane voditelja. Naime, voditeljka se raspitivala o identitetu glumičinog najvještijeg partnera za ljubljenje među njenim kolegama. Uprkos potencijalnoj nezgodnosti pitanja, glumica je uspela da pruži odgovor koji je bio i ljubazan i sa ukusom.

Odgovor na vaš upit zavisi od različitih faktora, kao što su nivo intimnosti poljupca i njegova autentičnost. Snežana Savić je otkrila da je jednom doživjela pravi poljubac sa Bjelom. Trenutak nije bio planiran ili uvježban; bio je to impulsivan gest s njegove strane, koji je bio u skladu s njegovim karakterom – čovjeka koji se više voli pošteno ponašati. Savić, koja je glumila u brojnim serijama, među kojima je i popularni “Bolji život”, nastupila je u jednoj od najnezaboravnijih scena serijeu kojoj se njen lik, Nina Andrejević, ljubi sa likom Dragana Bjelogrlića, Bobom Popadićem.

Bjelina uloga Slobodana Bobe Popadića bila je izvanredna, ali je glumica otkrila nelagodnost određenim aspektima uloge. Posebno je izrazila nelagodu u vezi poljupca na ekranu i golišavih scena u kojima je učestvovala, priznajući da se osjeća postiđeno i nesigurno zbog svog izgleda. Ipak, ona priznaje neophodnost ovakvih scena u njenoj profesiji kao glumice, i napominje da su muški glumci takođe obavezni da koriste svoje fizičko telo kao oruđe u svom zanatu.

Preporučujemo