Uprkos tome što je bila jedna od najpoznatijih voditeljki svog vremena, odlučila je da napusti posao u ime ljubavi. Pre deceniju, Branka Nevistić i Branislav Grujić naišli su na jedinstvenu priliku da zajedno borave u Italiji, daleko od znatiželjnih očiju javnosti. Od tada su vodili život koji bi se mogao opisati samo kao bajka. Nakon udaje, nekada veoma popularna voditeljka odlučila je da se u potpunosti povuče iz reflektora i potpuno se posveti svojim porodičnim obavezama. Čini se da joj se ova uloga dopada, dok je njen suprug, gospodin Grujić – po kome je odlučila da uzme prezime – njeguje kao najdragocjeniji dragulj.

Iako Branka nije redovno prisutna na televiziji, aktivna je korisnica nekoliko društvenih mreža. Preko ovih platformi sa svojim pratiocima često dijeli uvid u svoja svakodnevna iskustva. Međutim, njeni pratioci dugo vremena nisu uspeli da vide njenog dragog partnera. Stoga su mnogi bili oduševljeni kada je na kraju postavila sliku njih dvoje na svoj profil.

Proslavi su prisustvovali Branislav Grujić i Branka Nevistić, što im je predstavljalo savršenu priliku da se zajedno fotografišu. Šarmantna voditeljka podijelila je ove fotografije sa svijetom i pohvaljena je ne samo zbog svog besprijekornog stila već i zbog izuzetnog odnosa koji par dijeli. Njihova ljubav je jasno vidljiva na fotografijama. Brankina radost u njenom ličnom životu izražava se kroz širok i blistav osmeh, kao i sjaj u očima. Uživa u vremenu koje provodi daleko od očiju javnosti, a za to je u velikoj mjeri zaslužan uspješan biznismen s kojim se slikala. On se prema njoj odnosi s najvećim poštovanjem i obožavanjem, čineći da se osjeća kao kraljevska osoba.

Branka je u intervjuu za medije opisala Branislava kao oličenje svoje radosti, šarmantnog princa kakvog je oduvek zamišljala. Ona je nedvosmislena da je on ljubav njenog života i osoba sa kojom zamišlja da će provesti svoje zlatne godine. Jasno je da uživa u ljubavi i pažnji koju joj pruža.

 

Preporučujemo