Gordana Goca Tržan, renomirana pop pjevačica iz Srbije, rođena je 8. srpnja 1974. godine u Beogradu, gdje trenutno živi. Ona je poznata kao pravi šoumen i na njenim koncertima je uvijek vrhunska atmosfera. Gocini roditelji, Roksanda i Anton, odgajali su je uz tri godine mlađeg brata Andreja. Goca je još kao dijete pokazivala strast da svojim zanosnim nastupima zabavlja svoju rodbinu. Njen idol i omiljeni pjevač tih godina bio je Zdravko Čolić. Goca je završila osnovno obrazovanje u školi “25. maj” (danas “Duško Radović”), a kasnije je pohađala Desetu beogradsku gimnaziju. Unatoč prvom pokušaju da upiše Fakultet dramskih umjetnosti, suočila se s razočaranjem kada nije uspjela upisati. Zbog toga je Goca odlučila nastaviti svoju istinsku strast prema glazbi te se pridružila grupi Distorzija. Goca se 2006. godine vjenčala s Ivanom Marinkovićem, a njihova zajednica ubrzo je dobila prelijepu kćerkicu Lenu. Međutim, njihov brak okončan je sporazumnim razvodom 2011. godine. Nažalost, pjevačica i njen bivši suprug vodili su javne rasprave, gdje ga je Goca otvoreno optuživala za krađu, fizičko zlostavljanje, pa čak i da ju je u pijanom stanju napao nožem.

Prema njezinim riječima, on nije ispunio svoje financijske obveze prema njihovoj kćeri. Kao odgovor na prijeteće poruke, pjevačica ga je odlučila prijaviti nadležnima. Ivan se, pak, branio da nije kriminalac kao njezini prethodni partneri te da joj nije mogao omogućiti lagodan život kao oni. On je tvrdio da nije nasilna osoba i tvrdio je da su ga maltretirali Gocin otac i brat. Unatoč stalnim sudskim bitkama, njihov se odnos s vremenom postupno popravljao. Ivan se 2016. godine suočio s optužbama da je počinio razbojstvo u supermarketu, zbog čega je protiv njega podignuta kaznena prijava. Mediji su nagađali o povezanosti Goce i voditelja Ivana Ivanovića, no ona je negirala bilo kakvu upletenost. Kratko je bila u vezi s Markom Lakićevićem, ali je njihova veza prekinuta zbog njegove pretjerane ljubomore. Godine 2011. počela je hodati s Rašom Novakovićem, bubnjarom njezinog benda koji je bio 14 godina mlađi od nje. Nakon dvije godine zajedničkog druženja, par je odlučio podići svoju vezu na višu razinu te su se zaručili. Vjenčali su se 20. rujna 2015., a svadbeno slavlje održalo se u Vili “Jelena”.

U tabloidima nerijetko kruže lažni izvještaji koji šire glasine o Rašinoj nevjeri i skorom razvodu para. Međutim, te se tvrdnje stalno pokazuju neutemeljenima. Tijekom jednog intervjua Raša je otkrio da njihova borba za začeće traje cijelo desetljeće.
Goca Tržan, poznata pjevačica, oduvijek je otvoreno govorila o svetosti svoje obitelji. Njezina draga sjećanja na djetinjstvo vrte se oko bezuvjetne ljubavi koju su njoj i njezinom bratu dali njihovi nesebični roditelji, Anton i Rosa.

 

Andrej, mlađi brat Goce Tržan, ima cijenjenu poziciju njezine prve ljubavi i nepokolebljivog oslonca. Tijekom njihovih života, on je bio stalni pratilac, dijeleći i radosti i tuge koje su im se dogodile, veza koja je ostala neprekinuta do danas. Dok Goca rijetko javno priča o bratu, iznenadio je gledatelje prilikom gostovanja u “Balkanskom ulicom” podijelivši fotografiju brata ili sestre koji je tada bio poznat po svom snobovskom ponašanju. U tom razdoblju Andrej je svojim visokim stasom, upečatljivom plavom kosom i zadivljujućom pojavom posjedovao primamljiv šarm. Goca je na Instagramu iskrenom objavom izrazila ljubav prema svom bratu. Moj brat ima posebno mjesto u mom srcu, kao nešto najdraže. Tijekom života imali smo dinamičan odnos pun svađa i neslaganja. Međutim, naša je veza uvijek bila zaštita i podrška. I dan danas stojimo jedni uz druge. Znaj da te tvoja sestra obožava i voli više od bilo koga drugog.

Preporučujemo