Poznata po svojim uspjesima u industriji zabave, obitelj Živojinović ističe se kao uzor uspjeha. Ljubav, sklad i nepokolebljiva podrška služe kao kamen temeljac njihovih postignuća. Upravo zbog toga iza Brenine regionalne promocije cijenjenog brenda “Lady B”, kao i Aleksandrine turneje, stala je cijela obitelj, a samo je jedan član bio suzdržan.

 

Lepa Brena raspravljala je o Stefanu koji se već duže vrijeme suzdržava od sudjelovanja na javnim okupljanjima i aktivno poduzima mjere izbjegavanja javnosti. Čini se da je stvorio značajan jaz između sebe i svoje obitelji, uz samo rijetke slučajeve interakcije otkako se povukao iz javne sfere. Podsjetimo, početkom 2020. godine Stafan Živojinović oglasio se javnom objavom kojom je proglasio završetak svog glazbenog puta i povlačenje iz središta pozornosti. Od tada nema fotografskih dokaza da je Živojinović bio na obiteljskom okupljanju, jer paparazzi nisu uspjeli uhvatiti niti jedan takav trenutak.

Lepa Brena je u nedavnoj izjavi za medije podijelila svoje mišljenje o Stefanovoj odluci da se povuče. Stefan je odlučio ukloniti se iz javnosti i suzdržati se od bilo kakvih komentara o svom privatnom životu. U potpunosti podržavam ovu odluku, jer on nema želju miješati se u javne poslove.

Medijski cirkus koji ga okružuje postao je golem, s proturječnim zahtjevima i očekivanjima. U sažetom priopćenju pojasnila je kako ova odluka ne utječe na njegov bliski odnos s obitelji, koji ostaje nepromijenjen. Ona podržava svoje sinove u svim njihovim nastojanjima pa je tako i sa Stefanom. On jednostavno ne želi da bude izložen svjetlima reflektora kako je to slučaj sa ostalim članovima porodice.

Preporučujemo