U nedavnom otkriću Jelena Karleuša progovorila je o svom sadašnjem odnosu sa suprugom Duškom Tošićem, a prisjetila se i prošlog braka s Bojanom Karićem te iznijela zamršene detalje iz tog poglavlja svog života. Njezino priznanje  je imalo seizmički utjecaj na cijelu regiju.

Jelena je rekla da nije očekivala da će nejnaispovijest izazvati toliko reakcija, međutim obzirom da je po prvi put govorila o nepoznatim detaljima  i iz svog prvog braka sa Bojanom Karićem ali i o problemima sa Duškom normalno je da su usljedile reakcije. Pjevačica je izrazila nespremnost da se suoči sa situacijom, Bojan je šutio i nije se oglašavao o njenom istupu a također i njen sadašnji muž , a Duško nije imao komentara.

Pjevačica je očekivala uključenost njegovog odvjetnika u tužbu, sugerirajući da on voli govoriti u Duškovo  ime. Unatoč iznimno pozitivnim reakcijama, pjevačica nije bila sigurna što ju je spopalo kada se našla zatočena u toj sobi. Činilo se da su se godine prigušene emocije oslobodile odjednom. Iako je možda u nekom trenutku bilo potrebno, pjevačica je osjećala ogroman pritisak da se suoči sa situacijom. Nije mogla odrediti točan razlog zašto se ljudima odjednom zavoljela i lila suze, uzrokujući promjenu u njihovoj percepciji nje od agresivne žene prema nekoj s nježnijom stranom.

JK je u svojoj ispovijesti istaknula nepokolebljivu privrženost Dušku, navodeći da bi rado žrtvovala vlastiti život za njega, pa čak i primila metak u njegovo ime. Karleuša je u Informerovom podkastu zaključila da, iako ga jako voli, sigurna je da on ne gaji ista osećanja prema njoj.

Preporučujemo