Tamara Dragičević i Petar Benčina su jedan od omiljenih parova na glumačkoj sceni u Srbiji koji imaju divan brak. Oni su objavili  da s nestrpljenjem očekuju dolazak trećeg djeteta. U veselom magazinskom fotoshootingu, glumica je ponosno pokazala svoj stomačić, službeno potvrdivši da je ponovno u prekrasnoj trudnoći. Ova divna vijest znači da će njihova kći Staša i sin Lazar uskoro dobiti brata ili sestru s kojim će dijeliti život.

Od 2016. godine Tamara Dragičević i Petar Benčina u sretnom su braku. Iste godine na svijet su dočekali kćerkicu Stašu. Premotajte tri godine do kolovoza 2019., a njihova se obitelj još povećala dolaskom sina Lazara. Javnost mjesecima nije znala da će četveročlana obitelj uskoro u svoje okrilje primiti novog člana. U nedavnom intervjuu glumica je progovorila o tjeskobama koje doživljava u ulozi majke. Kad je moje najstarije dijete krenulo na put prvog razreda, zavladala je strepnja. Zanimljivo je kako tijekom boravka u vrtiću, kada su najviše pod našom brigom, postoji osjećaj bezbrižnosti i osjećaj da imamo kontrolu. No, kada svoju djecu povjerimo društvu i obrazovnom sustavu, počinju se javljati istinski strahovi. Naravno, ključna uloga obitelji i odgoja u konačnici ima najveći značaj, iako je nedvojbeno izazovan. U ovom trenutku me izjedaju ti strahovi, rekla je.

 

Tamara dolazi iz obitelji koju čine roditelji Sanja i Milan te starija sestra Marija koja radi kao stjuardesa i mlađi brat Miodrag koji se također bavi glumom. Njihov krzneni pratilac, bišon po imenu Ogi, upotpunjava njihovo kućanstvo. Tamara je od malih nogu imala dara oponašati članove svoje obitelji i likove iz raznih TV emisija. U početku je željela postati liječnica, no njezin je put krenuo drugim smjerom kada se uključila u glumačku sekciju u osnovnoj školi. U sedmom razredu postala je članica kazališta Dadov. Nastavljajući školovanje u Trećoj beogradskoj gimnaziji, Tamara je bila izvrsna u školovanju, a njegovala je i talenat za etno pjevanje. Srpski jezik i književnost bili su joj omiljeni predmeti, dok je hemija, fizika i informatika nisu zaokupili. U trećem razredu srednje škole primljena je na Fakultet dramskih umjetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Godine 2011. Tamara je uspješno završila studij uz kolege Ninu Janković, Jelisavetu Orašanin, Anju Alač i Miloša Bikovića. Za diplomsku izvedbu surađivala je s kolegom Ivanom Mihailovićem u predstavi “Ludi od ljubavi”.

Nakon toga upisuje magisterij na istom fakultetu. Glumica Nina Janković stupila je u brak s Matejom Dičićem, Tamarinim ujakom, te su tako uspostavili rodbinski odnos kao sestrične. 2011. godine započela je ljubavnu vezu s glumcem Petrom Benčinom. Tijekom izleta brodom po otoku Korčuli u kolovozu 2015. zaprosio ju je. Par je svoju zajednicu zapečatio bračnom zajednicom na Adi Bojani u lipnju 2016. Tamara je na plažu stigla čamcem, gdje ju je uz goste nestrpljivo čekao i Petar. Dok je sunce zalazilo, izmijenili su svoje zavjete, izgovorivši ključno “da”. Potom je uslijedilo slavljeničko druženje na kojem je DJ vrtio popularne hitove sedamdesetih i osamdesetih. U prosincu 2016. rodila im se kći Staša. Prije njezina dolaska Tamara i Petar donijeli su odluku o očuvanju matičnih stanica iz pupkovine. Unatoč trudnoći, Tamara je nastavila nastupati u kazališnim predstavama, a nakon poroda brzo se vratila na posao zahvaljujući podršci majke i svekrve u brizi oko bebe. Izrazivši želju da se u budućnosti još jednom prihvati majčinstva, svoju je namjeru nakon izvjesnog vremena podijelila s nama. Među glumičinim omiljenim književnim djelima su “Osluškivanje srca”, “Djevojka s narančama”, “Foliranti”, “Lovac na zmajeve” i “Dobro drvo”. Njezin osobni moto vrti se oko ideje da život obuhvaća više od pukog prelaženja polja. 2014. Tamara i Petar krenuli su u pothvat otvorivši kafić; no morala se ugasiti u roku od godinu dana zbog nepoštivanja propisa. Aktivno angažirana na platformama društvenih medija, glumica je stekla ogromnu podršku kada je hrabro objavila fotografiju na kojoj doji svoju kćer u javnom okruženju. Ona čvrsto vjeruje da prihvaćanje onoga što je prirodno nikada ne bi trebalo smatrati sramotnim.

Preporučujemo