Od svog prvog pojavljivanja na estradnoj sceni ovaj folker je izazivao veliku pažnju javnosti i medija. Mile Kitić, poznati folk pjevač, svojim ljubavnim vezama uporno plijeni pažnju javnosti. Trenutačno ga veseli zajednica s pjevačicom Martom Savić, iako je malo poznato da je ranije bio oženjen i da ima kćer iz prvog braka. S 21 godinom stupio je u brak s Bosiljkom, koju je prvi put ugledao na nastupu dok je plijenio publiku svojim pjevanjem. Ubrzo je uslijedila njihova veza, a Mile je s Bosom ostao u Ilijašu.

 

Mile i Bosiljka su zajedno s kćerkom Sanjom odlučili napustiti domovinu i preseliti se u Ameriku u potrazi za boljim prilikama. Unatoč skromnim Mileovim primanjima kao glazbenika, bili su odlučni stvoriti novi život za sebe. Nakon što je odslužio vojni rok, krenuli su na put i nastanili se u Americi. Čak i dok je tamo živio, Mile se nastavio baviti svojom strašću prema pjevanju, nastupajući u lokalnom baru dvije godine. No, 1982. godine Mileovi roditelji odlaze u mirovinu, a bračni par se odlučuje vratiti u domovinu i ostatak godina provesti na selu. U to vrijeme Sanja je već krenula u školu, a za Mileta i Bosiljku je izblijedila privlačnost Amerike. Godine 1983. Mile je nastavio svirati sa svojim bendom. Nažalost, njegov brak s Bosiljkom nije izdržao test vremena te su se iste godine razveli. Mile je otvoreno pričao o svom odnosu s kćeri iz prošlog braka, dajući uvid u njihovu dinamiku. U mladosti sam se oženio i iz te zajednice dobio kćer. Prikrivanje ove činjenice nikada nije bila moja namjera. Moja ćerka je završila studij dizajna tekstila u Beogradu. Iako sam razveden od njezine majke, nikada to nisam nastojao tajiti. Održavamo redovitu komunikaciju i imamo srdačan odnos. Trenutno je majka dvoje djece. Iako ona i Elena možda ne provode puno vremena zajedno, jako se cijene.

U Njemačkoj su se Mile i Marta susreli tijekom nastupa, a njihova je veza prerasla u ljubav. Njihov brak sklopljen je dok je Marta bila trudna, a Mileovi prijatelji su se šaljivo šalili da ju je oženio zbog papirologije jer je u to vrijeme imala njemačko državljanstvo. Martino nedavno ponašanje bilo je pomalo neobično. Nakon našeg prvog susreta, odisala je zrakom smirenosti, pribranosti i introspekcije. Tada je bila mlada žena od 21 godine, a ja sam s druge strane imao staž od 14 godina nad njom. Prije Marte već sam iskusio jedan brak. Ono što me oduševilo kod Marte nije bila samo njezina fizička ljepota, već i njezina elokvencija i intelektualna snaga. Njezin proces razmišljanja duboko je odjeknuo u meni. Međutim, važno je napomenuti da je Marta bila samo jedna od mnogih zapanjujućih žena koje sam susreo u tom razdoblju. Ljubav je, kako se doznaje, procvjetala kasnije. Tijekom mog prvog susreta s njom, nisam odmah bio oduševljen jer sam bio uhvaćen u vrtlog raznih romantičnih potraga; okolo je bilo bezbroj žena! Ona je živjela u Njemačkoj, a ja sam tamo često putovao zbog svojih pjevačkih angažmana, što nam je omogućilo da se ukrstimo. Na kraju je počela posjećivati ​​Srbiju, a ja sam je uveo u svijet Južnog vetra, gdje je krenula sa snimanjem pjesama. Mile se prisjetio ovog razdoblja, prepričavajući svoja iskustva.

Zanimljivo, Marta je 14 godina mlađa od Mile, a dodatnu intrigu je pjevačevo priznanje nevjere prema njoj, kao i njegovim brojnim ljubavnicama razasutim diljem svijeta. U svakom gradu u kojem sam bio, imao sam djevojku bez greške. U jednom trenutku sam čak imao deset djevojaka istovremeno. U mladosti ni za kim nisam suzu pustio. U brak sam ušla kao mlada, ali i tada sam imala ljubavnika sa strane, odnos koji traje i dan danas. Ne samo ja, nego gotovo sve moje kolegice upuštaju se u izvanbračne veze, kako oni to nazivaju svojim “izletima”. Procjenjuje se da oko osamdeset posto njih sudjeluje u tim susretima. Ne mogu otkriti njihova imena, ali kad god idu na turneju, neizbježno upoznaju nekog novog. Radi se jednostavno o susretu s atraktivnom ženom i hvatanju prilike. Ove su žene samo kratki susreti na njihovom putu. Nijednom se nije raspitala o tome. Nije nerazumno da se suzdrži od pitanja, s obzirom da posjeduje sveobuhvatno razumijevanje situacije. Marta, kao inteligentna žena, shvaća cijelu stvar. Ona je potpuno svjesna da zauzima posebno mjesto u mom srcu, a sve ostalo se odnosi samo na profesionalne obaveze.

Preporučujemo