Pjevač je postao puno poznatiji po svom turbulentnom privatnom životu nego po svojim pjesmama. Folker Darko Lazić je u svom prvom javnom prikazu nakon umalo kobne prometne nesreće podijelio svoje potresno iskustvo za dlaku izbjegavši ​​smrt i nadrealne susrete koje je doživio tijekom 23-dnevne kome. Tijekom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji slikovito je opisao vizije i ukazanja s kojima se susretao dok ga je održavao na životu na respiratoru.

 

U listopadu 2018. doživio sam prometnu nesreću zbog koje je moj automobil proglašen potpunim gubitkom u roku od nekoliko sati. Bio je to razoran udarac i shvatio sam da tonem u očaj. Proveo sam dva mjeseca u bolnici, pretrpjevši mnoštvo ozljeda koje nisu bile ništa manje nego strašne. Imao sam 12 slomljenih rebara, slomljen kuk, zdjelicu i prsni koš, hematom na glavi i oštećenje slezene i bubrega. Bio je to potpuni i potpuni fizički slom. Cijeli sam se mjesec oslanjao na aparate da mi pomognu disati, a ostao sam u komi nevjerojatnih 23 dana. Za to vrijeme doživio sam čudno i živo iskustvo. Stalno sam viđao bijele ili svijetloplave zavjese koje kao da lebde u zraku. Susreo sam se i s nepoznatim licima koja nikad prije nisam vidio. Ovo je nešto o čemu malo ljudi zna, ali osjećam se ponukanim da to sada podijelim. Ta 23 dana bila su kao maglovit san, kao da sam jednostavno zaspala i probudila se sljedeći dan. Kad su drugi sugerirali da je moje iskustvo nalikovalo biti na drugoj strani, mogu samo reći da je to doista bio neobjašnjiv i neobjašnjiv fenomen.

Prema Darkovim riječima, postoje nepobitni dokazi da sam bio u stanju kliničke smrti i komatoze. Poslije me obavijestio da sam uspješno oživljen, potvrdivši istinitost stvari. Nastavio je objašnjavati utjecaj koji je nesreća imala na njegov život. Napomenuo je da su loša strana njegovog nesretnog događaja teške ozljede koje je zadobio, a koje i dalje pogađaju njegovu nogu. S pozitivne strane, ta mu je nesreća omogućila da identificira pojedince koji mu više nisu potrebni u životu i razjasni svoje želje i sklonosti. Preplavio ga je jedinstveni šok kad su mu liječnici priopćili obeshrabrujuću vijest da postoji šansa da nikada više neće moći hodati. Cijeli proces oporavka trajao je otprilike mjesec dana, tijekom kojih su se značajno udebljali. Međutim, došlo je do točke kada su bili obaviješteni da bi povratak sposobnosti hodanja mogao biti nedostižan cilj. Ova vijest ih je ostavila u dubokom osjećaju bezvrijednosti, što je dovelo do emocionalnog jedenja. Srećom, nakon uspješne operacije stanje im se drastično popravilo, što je rezultiralo znatnim gubitkom kilograma. Kao rezultat toga, bili su odlučni izaći iz ovog iskustva jači i otporniji nego ikad prije. Podsjećamo da se incident dogodio na putu Subotište-Brestač dok se Darko vraćao sa slavlja. Umjetnik je izgubio kontrolu nad svojim vozilom, zbog čega se ono prevrnulo na krov. Lazić je potom prevezen u KBC Zemun, gde su mu lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život. Otprilike tri sata nakon nesreće obavljen mu je alkotest kojim je utvrđeno da je imao 1,39 promila alkohola u krvi. Osim toga, otkriveno je da nije bio vezan sigurnosnim pojasom kada je automobil skrenuo s ceste i prevrnuo se više puta, da bi na kraju sletio na livadu. Nadalje, vozilom je upravljao bez važeće vozačke dozvole, koja mu je prethodno zbog počinjenog prekršaja oduzeta.

 

Inače, po završetku kursa za frizera, Darko je nakon pobjede u “Zvezdama Granda” donio odluku da se posveti muzičkoj karijeri. Glazbeni talent naslijedio je od oca poznatog harmonikaša. Iako i njegov brat ima muzičke sposobnosti i učestvovao je u “Zvezdama Granda” 2013. godine, on je izabrao drugačiji put od Darka. Kako je ušao u žižu javnosti, Darka su povezivali s raznim javnim osobama, među kojima je i pjevačica Dunja Ilić, koja je pojasnila da je njihova veza ostala čisto platonska. Miljana Kulić, učesnica rijalitija “Parovi”, čak je išla u potragu za Darkom u njegovom selu zbog njegovog neodazivanja. U veljači 2013. Darko je počeo hodati sa šest godina starijom pjevačicom i voditeljicom Anom Sević. Zaruke su se dogodile u Parizu sredinom 2014. godine, nakon čega je uslijedilo vjenčanje na kojem su bili samo njihovi najbliži. Čast da im bude vjenčana kuma imala je pjevačica Andreana Čekić. U srpnju 2014. Darko i Ana dobili su kćer Lorenu, a godinu dana kasnije krštena je u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu. Značajnu kupnju Darko je napravio 2015. kada je kupio dupleks na Košutnjaku i tamo se preselio s obitelji. Uz to, krenuo je u gradnju prostrane kuće od tisuću četvornih metara u rodnom Brestaču. Ipak, početkom 2018. Darko i Ana odlučili su da sporazumno raskinu svoj brak. Darko je nakon toga uplovio u romantičnu vezu s manekenkom Marinom Gagić. Mediji su kasnije otkrili da par očekuje dijete 2019., zbog čega je Darko u ožujku iste godine zaprosio Marinu. 24. lipnja 2019. rodio im se sin Aleksej. Nažalost, nakon dvije godine odlučili su raskinuti zaruke. Kako se nisu uspjeli sporazumno dogovoriti oko skrbništva i novčane pomoći, Marina je pokrenula sudski postupak protiv Lazića.

Preporučujemo