Njih dvoje važe za jedan os najidealnijih parova na ertradi.Neprevaziđena sinergija između Suzane Jovanović i Saše Popovića donela im je široko priznanje u domenu domaće zabavne muzike. Kao cijenjeni dvojac koji vlada kao najbogatiji u industriji, nije šokantan što uživaju u raskošnom načinu života. Naravno, i njihovo potomstvo učestvuje u obilju koje prati njihov privilegovani položaj.

Supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, otkrila je da je imala kratak brak sa ocem svog sina pre nego što je njihovu vezu narušila njegova nevernost. U tom periodu ukrstila se sa Sašom. Od samog početka postojala je neosporna i iskrena veza između Saše Popovića, bivšeg direktora Grand produkcije, i Danijela, Suzanina sina. Saša dosledno ističe da Danijela smatra svojim detetom, tretirajući ga sa istom ljubavlju i pažnjom kao i svoju ćerku Aleksandru. Saša Popović otvoreno izražava svoje duboko divljenje Suzani, smatrajući je svojim najodanijim, najpouzdanijim i neprocenjivim saputnikom. On visoko cijeni njen doprinos i traži od nje smjernice o svim pitanjima. Od svoje osme godine, Danijel, Suzanin sin iz prethodnog braka, sastavni je dio njihove bliske porodice. Iako je u početku krenuo u srednju školu, brzo je postalo očigledno da njegova prava strast leži u muzici. Kao rezultat toga, doneli su odluku da ga prebace u muzičku školu, a kasnije i u vokalnu školu. Daniel poseduje izuzetne veštine u radu sa računarima, mikserima i razglasnim sistemima, pokazujući svoj talenat ne samo u sviranju klavira i gitare, već i u svom doprinosu, uz Žiku Jakšića, stvaranju brojnih pesama za „Zvezde Granda“. Saša Popović je pre dve godine doživeo ogromnu radost kada se Danijel sretno spojio sa Tijanom na velikoj svadbenoj ceremoniji.

Kada je Suzana ispitana o vezi između Saše i Danijela, njen odgovor prkosi negativnim konotacijama koje se često povezuju s pojmom “očuh” u kontekstu naše porodične dinamike. Saša dosledno izražava svoju duboku naklonost i čežnju da mu Danijel bude biološki otac. Njihova saradnja u studiju ispunjava Sašu neodoljivim osećajem ponosa. Pravo svedočanstvo posvećenosti muškarca je očigledno u njegovom svesrdnom prihvatanju vašeg deteta iz prethodnog braka, prevazilazeći prolazno ushićenje dobijanja na lutriji. Ne pravimo razliku između Aleksandre i Danijela; oboje se čuvaju kao naše. Saša je ispričao kako je sin Suzane Jovanović u početku doživeo zbunjenost, ali se Saša prema njemu ponašao sa istom nežnošću i predanošću kao prema biološkom ocu. Po Danielovom ulasku u Sašin život, početno stanje zbunjenosti ga je obuzelo. Međutim, ova zbunjenost se brzo raspršila kada je prihvatio svoju ulogu očinske figure. Ljubav koju su delili bila je recipročna, a Saša je svesrdno smatrao Danijela svojim detetom. Sasha drži Daniela na najvišem nivou, diveći se njegovom izuzetnom karakteru, prefinjenom bontonu i kulturnim potragama. Ipak, ono što je zaista dirnulo Sašu bila je Danijelova duboka zahvalnost što je prihvaćen kao otac. Njihov odnos je oduvek bio karakterističan po harmoniji, u oštroj suprotnosti sa Sašinom burnom dinamikom sa Aleksandrom, iako tačan uzrok ovog sukoba Saši izmiče. Nasuprot tome, Aleksandra dosledno ispunjava Sašine zahteve, ali uz povremeni podsetnik da pažljivo sluša. Međutim, kada Aleksandra zamoli Sašu za uslugu, kao što je da donese čašu soka, Saša odmah reaguje nakon prvobitnog upozorenja.

Nadaleko poznata činjenica je da je Saša Popović, cenjeni direktor jedne cenjene produkcijske kuće na Balkanu, preuzeo odgovornost da lično bude mentor svojoj ćerki Aleksandri, sa krajnjim ciljem da ona preuzme funkciju u „Grand produkciji“. ” Na osnovu pouzdanih izvora, Popović se namerno opredelio da svoju dragu ćerku upiše u prestižnu i skupu privatnu umetničku školu „Artimedia” u Beogradu, koja je poznata kao najekskluzivnija srednja škola u jugoistočnoj Evropi. Ova odluka je navodno donesena odmah nakon prodaje 51 posto “Granda”. Naime, “Artimedia” ima reputaciju po privlačenju izuzetno darovite djece iz uglednih porodica. Aleksandra je odabrala obrazovni put koji se specijalizovao za proizvodnju, što jasno ukazuje na njenu nameru da se pripremi za eventualno nasledstvo svog oca u njegovom veoma prosperitetnom preduzeću, ulogu koju je obavljao dugi niz godina.

Preporučujemo