Sezona “Zvezda Granda” bit će zaključena bez prisustva Sanje Kužet. Zanosna voditeljica krenut će na produljeni godišnji odmor, točnije zbog porodiljnog dopusta. Trenutno je trudna četiri mjeseca, a spol njezine bebe već je otkriven. Voditeljka Sanja veliku sreću pronalazi u zajednici sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Održava jasnu razliku između svojih profesionalnih nastojanja i svog osobnog života, odlučila se ne izlagati javno svoju vezu niti se upuštati u rasprave o svojim privatnim stvarima. Ipak obzirom da je jedna od najpopularnijih voditeljica u Srbiji u javnost procure neki detalji.

 

Još jedna manje poznata činjenica je njezin prethodni brak sa Zoranom Piperom, s kojim ima sina Andriju. Na raskošnom događaju održanom u jednom beogradskom hotelu, Sanja i Zoran izmijenili su zavjete na glamuroznoj ceremoniji. Kako prenose mediji, jedna od prisutnih kuma bila je i poznata Lepa Brena.

Nakon nekoliko mjeseci veze, Zoranova zaljubljenost u mlađahnu voditeljicu bila je toliko intenzivna da je odlučio postaviti pitanje. Nažalost, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka, jer je zajednica trajala samo godinu dana. Unatoč raspadu braka, Sanja tvrdi da su ona i njen bivši suprug održavaju izuzetno prijateljske odnose. Nakon dvije godine veze, zaljubljivanja, vjenčanja, rođenja djeteta i na kraju razvoda, Zoran i ja uspjeli smo održati srdačan i ljudski odnos radeći u istoj tvrtki. Možda se nekome može činiti nevjerovatnim, ali kod nas sve radi besprijekorno, s izuzetkom naše odsutnosti iz zajednice.

Sanja Kužet jednom je spomenula da kada se Andrija i on sretnu, njihova interakcija je prijateljska i nastojeodržati funkcionalan odnos za dobrobit njihovog djeteta. Njihov  cilj je osigurati da  komunikacija ostane pozitivna i lišena bilo kakve ljubomore ili taštine.

Preporučujemo