Slavne ličnosti kroz godine su pokazale da su u mnogim svojim životnim izborima postupale prilično nekonvencionalno. Bez obzira na ulogu majki ili očeva, ponekad su iskazivale izrazitu surovost prema vlastitoj djeci. Ovaj obrazac je posebno izražen kod majki, koje često zanemaruju svoje rođene potomke.Nakon dugog razdoblja uživanja kao jedna od najpoznatijih londonskih zabavljačica, odlučila je promijeniti životni stil i preseliti se na selo kako bi se posvetila majčinstvu 2011. godine. Lili Alen iskreno priznaje da je njezin izbor da se posveti svoje dvije kćeri značajno utjecao na njezinu pop karijeru, ističući da su one “potpuno promijenile” njezinu karijeru i naglašavajući izazove da istovremeno bude majka i bude uspješna u muzičkoj industriji. U nedavnom intervjuu za Radio Times podcast, 38-godišnja glumica koja je započela karijeru kao pjevačica iznijela je uvjerenje da su žene suočene s teškim izborom između posvećivanja vremena djeci ili karijeri. Ona je osobno odlučila staviti prioritet na svoju djecu, ističući da su ona značajno utjecala na njezin profesionalni život. Iako voli svoju djecu i pronalazi ispunjenje u majčinstvu, priznala je da njihova prisutnost negativno utječe na njezinu karijeru kao pop zvijezde.

 

 

Pjevačica je naglasila kako je prilično iritantno kada ljudi tvrde da se sve može postići, jer u stvarnosti to jednostavno nije moguće. Pevačica je naglasila da, iako neko može odlučiti da dâ prednost karijeri nad roditeljstvom, njeni roditelji su bili primetno odsutni tokom njenog detinjstva. Prevodilac je podelio njihovo uverenje da su ta iskustva ostavila duboke emocionalne rane koje ne žele preneti na svoje vlastito dete. Sa četiri godine, Lilyni roditelji, glumac Keith Allen (70) i filmska producentkinja Alison Owen (63), razveli su se. Lili, sada pevačica, ima dve ćerke, Etel Meri (12) i Marni Rouz (10), sa bivšim suprugom, građevinskim preduzetnikom Semom Kuperom (45). Trenutno živi u Njujorku sa svojom decom i nedavnim suprugom Dejvidom Harborom (48), poznatim po ulozi u popularnoj seriji “Stranger Things”. Lili i Dejvid su se venčali 2020. godine, nakon čega se Lili posvetila glumačkoj karijeri.

 

 

Rođena kao Lily Rose Beatrice Cooper (2. maja 1985.) u Hammersmithu, London, Engleska, poznata umjetničkim imenom Lily Allen, britanska je pjevačica i tekstopisac. Postala je svjetski poznata zahvaljujući svom prvom albumu “Alright, Still” i hit singlu “Smile”. Od 12. februara 2009. vodila je vlastitu TV emisiju na BBC-u pod nazivom “Lily Allen and Friends”. Allen se bavila muzikom do 2010. godine, nakon čega je napravila stvaralačku pauzu. Lily Allen, rođena u zapadnom Londonu, u četvrti Hammersmith, dolazi iz poznate obitelji. Njezin otac je renomirani glumac Keith Allen, a majka uspješna producentica Alison Owen. Ima stariju sestru po imenu Sarah i mlađeg brata Alfie Owen-Allen, kojem je posvetila pjesmu “Alfie”, te mlađu sestru Rebeccu. Lily je odrasla u zajedničkoj kući i tokom djetinjstva promijenila je čak 13 škola. Joe Strummer, legendarni gitarist grupe The Clash, bio je njezin idol i, iako formalno nije bio njezin kum, Allen ga je tako smatrala zbog bliske veze koju su dijelili; njegova smrt ju je duboko pogodila. U dobi od 13 godina, Lily se pojavila u filmu “Elizabeta”, koji je producirala njena majka. Prekinula je školovanje s 15 godina, odbijajući provesti trećinu života pripremajući se za rad.

 

Preporučujemo