Poznati fudbaler i bivši reprezentativac Srbije je odrastao u bijedi i siromaštvu.. Zbog skromnih životnih prilika, Duškovi roditelji su donijeli tešku odluku da ga upišu u Dom za nezbrinutu djecu “Angelina Kojić Gina”, gdje se školovao i bavio sportom. Zahvaljujući svojoj predanosti sportu naposljetku je postigao golem financijski uspjeh, skupivši usput milijune.

 

Duško, vrhunski primjer uspona od skromnih početaka, pronašao bi način da se prepusti svojoj strasti prema nogometu unatoč tome što njegovi roditelji nemaju televizor. Iskradajući se iz vlastitog doma, sklonio bi se kod susjeda, gdje bi cijelu noć provodio zadubljen u utakmice. Smještena na rubu kreveta, lopta bi udobno ležala kraj njegovih nogu. Povremeno bi ga svladala iscrpljenost, pa bi zadrijemao uz televizor. U tim bi ga slučajevima njegov otac s ljubavlju nosio kući u kasnim noćnim satima.

Duško Tošić, proslavljena nogometna zvijezda, zbog burne veze s Jelenom Karleušom često krasi novinske stranice. Svaki njihov korak se pomno prati, a danas Tošić uživa u radosti koju može da donese samo porodica. Opće je poznata Duškova duboka veza s obitelji. Nakon gubitka oca, majka i sestra Katarina postale su njegov oslonac, a on koristi svaku priliku da ih posjeti u rodnom Orlovatu.

Duško je u pratnji kćerkica Nike i Atine otputovao u rodni kraj kako bi se sa sestričnom družio povodom bitne prilike. Ovaj poseban dan obilježila je rođendanska proslava Anje, Katarinine kćeri koja upravo u tom mjestu živi. Neprekidne čestitke pljušte dok on na svom Instagram računu dijeli  dirljive  slike slavlja. Okružen je najvažnijim ženama u svom životu sa izuzetkom Jelene Karleuše.

Preporučujemo