Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić od detinjstva su jedna drugoj bile najveće podrške. Rijetko kada bi se Lidija pojavljivala u javnosti, jer nije htjela da se medijski eksponira. Imali smo priliku da je bolje upoznamo u Cecinoj emisiji ”Ceca i deca” i da vidimo ko je zapravo Lidija. 

Ono što je intrigantno je da je Lidija donedavno boravila u Cecinoj vili sa porodicom, pokazujući njihovu neraskidivu vezu. Lidijino prisustvo uz Cecu na gotovo svakoj javnoj prilici je dosledno dokumentovano. Lidija je skoro dve decenije u braku sa Predragom Ocokoljićem, bivšim fudbalerom, a zajedno su podigli četvoro dece. Iako Lidija možda nije istaknuta javna ličnost kao njena sestra, ona ima ključnu ulogu u Cecinom uspehu, jer je njena desna ruka. Mnogi priznaju da bez Lidije Ceca ne bi bila voljena ikona kakva je danas. Sama Ceca opisuje Lidiju kao svog anđela čuvara i postojanog saputnika u svim aspektima života.

Lidijina nepokolebljiva podrška bila je konstanta na Cecinom ličnom i profesionalnom putu. Međutim, Lidija je oduvek radije ostajala u pozadini, bežeći od reflektora. Ovaj kontrast u njihovim sklonostima ka javnom izlaganju datira još iz detinjstva, gde je Ceca bila u centru pažnje, dok je Lidija imala drugačiju perspektivu.

Ceca priznaje da živi svoj san i da se raduje svojoj karijeri, ali priznaje da je Lidijino nepokolebljivo prisustvo sve to omogućilo. Uprkos njenom muzičkom talentu, pjevanje za nju nikada nije bila strast.

“Nikada nisam imala potrebu da se izložim jer to nije moja uloga u životu. Nisam javna ličnost”, objašnjava ona. “Ali moja podrška porodici je nepokolebljiva. U poslovnom svijetu postoje i izazovni i korisni trenuci, a mi smo ih sve prebrodili”, razmišlja Ocokoljić. Ona se osjeća blagoslovljenom što ima tako veliku porodicu, jer je to Božji dar.

“Oni koji imaju velike porodice razumjet će na šta mislim. Imamo članove svih uzrasta”, kaže ona. Uz osmeh Ražnatović dodaje: „Moja sestra i ja ćemo zauvek ostati mlade u srcu, uvek u tinejdžerskim danima“. U zanimljivom preokretu, Lidijina ćerka Helena je priznala da je duže vreme skrivala Cecin pravi identitet kao njena tetka.

Tokom epizode “Ceca Show”, Ceca je izrazila uveravanje da će njeni sestra, sin i snaja i dalje biti prisutni u njenom životu, čak i nakon što se presele. Dok Anastasija planira da živi u Španiji, a Veljko je trenutno u Titelu, Ceca se utehu u saznanju da će njena porodica uvek biti uz nju kad god joj zatreba.

Smještena na mirnoj lokaciji, njihova divna terasa nudi miran bijeg. Bujna zelena trava poziva na sjedenje i opuštanje. Tokom izgradnje svog doma, stanovali su u iznajmljenoj kući u blizini. Ova osamljena rezidencija, smještena u istom susjedstvu, omeđena je mirnom šumom. Mir samo prekidaju slatke melodije cvrkuta ptica.

Nakon useljenja tokom mjeseca jula, stalna tutnjava motora koji su svirali glasne pjesme držala me budnim cijelu noć. To me je dovelo do ivice ludila! Svoju zabrinutost izrazio sam Željku, koji me je uvjerio da ću se naviknuti.

Zanimljivo je da sam sada nesvestan bilo kakve buke. Kada legnem da spavam, transportujem se na najmirnije i najmirnije mesto koje se može zamisliti, bez ikakvih smetnji, kako je ispričala Ceca. Omiljena pjevačica otvoreno izražava svoju naklonost prema miru, osjećaj koji dijeli i njena sestra.

Smatram da je to sasvim normalno i prijatno. U trenucima kada Lidija i ja razgovaramo, kada su svi zaokupljeni svojim zadacima, a kuća je ispunjena tišinom i spokojem, odmaramo se od neprestane gužve. Cijenimo ove trenutke mira i izražavamo zahvalnost jedni drugima. Ceca ima istu želju za mirom kao i ja.

Preporučujemo