U poslednjoj epizodi “Zvezda Granda” Saša Popović će krstiti sina Marije Šerifović Marija Jr.

To saznanje dogodilo se tokom emisije, kada se Svetlana Ceca Ražnatović posvađala sa Marijom oko glasanja i optužila Popovića da je u programu “Crvene zvezde” U sve češćoj odbrani Šerifovića, Popović je odgovorio da je to morao da uradi jer je bi uskoro. Došao je k sebi.

– Sram te bilo, majko moja, to je sramota – rekla je Seca nakon što njen kandidat nije osvojio dovoljno glasova, a Marija je iznijela niz kritika na račun njenog ponašanja na sceni. Šehar Ražnatović nije odustala od napora da izađe na glasanje i ljutitim tonom postavila je pitanje Mariji. – Izvodite li akrobacije na sceni? – Ceca pita Mariju za prigovore na njenu kandidaturu.

– Bogami jesam – odgovorila je Šerifovićka, Šerifovićka je nastavila: – Videli smo da si stao da pevaš. Koje vratolomije možete raditi? Hajde, molim te. Tada je Saša Popović uskočio i stao u odbranu Marije, tvrdeći da ima puno energije. – Prvo sam otišla na Marijin koncert u Savoy centar i ono što sam videla zaista me šokiralo. Energija koju sam video od Marije je nešto što nisam video dugo – istakao je on. – Niko ne priča o Marijinoj energiji, a vi advokate, ako se ne uključite u odbranu Marije, ne znam šta će biti? ! ? Mi smo tu da procenimo pevanje, a ove devojke su kompromitovane – a Seka nastavlja da brani obe kandidatkinje u ovonedeljnom duelu.

– Tvrdim da si Marijin fan. Imam puno svjedoka ovdje, to nije ništa novo. “, rekka je Ceca, na šta je Popović odgovorio da to nije istina i da on voli i poštuje Mariju kao i ona, što je Ražnatovića još više naljutilo.

– Umukni, Popoviću, i prestani da je braniš. Prestani da pričaš i umukni. Kada bi neko jurio Mariju, skočio bi kao pevač, kao petao – ljutito je rekla. Saša Popović krsti sina Marije Šerifović Kasnije je Popović neočekivano najavio da će krstiti Marijinog sina. – Moram ja, ko će krstiti Marija osim Saše Popovića, ne može niko drugi – napomenuo je, a Bosanac je dodao: – Kum nije dugme!

Preporučujemo