Jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni u Srbiji su voditeljka Jovana Joksimović i njen muž poznati pjevač Željko Joksimović. Svoju ljubav su okrunili rođenjem troje djece a nedavno je Jovana progovorila o njihovim blizankinjama. Po svemu sudeći, kćeri Jovane Joksimović imaju više sličnosti s majkom nego s izrazito talentiranim ocem.Jovana Joksimović dočekala je na svijet sina i dvije kćeri sa samo trideset tri i po godine.U samo tri kratke godine rođene su preslatke blizanke Srna i Ana, nakon rođenja starijeg brata Koste 2014. godine.

 

Voditeljica i njezin suprug Željko Joksimović odlučili su se za nesvakidašnji izbor da svoju djecu čuvaju podalje od očiju javnosti, pa njihove fotografije ne objavljuju u medijima. Unatoč rijetkosti ovakve odluke među javnim osobama, one ostaju ustrajne u svojoj predanosti zaštiti vlastite privatnosti.

  • Upravo iz tog razloga samo se ograničen broj pojedinaca može uvjeriti o fizičkim i ličnim osobinama sina i kćeri Jovane Joksimović, a još manja skupina može posvjedočiti o tome da li više nalikuju ocu ili majci.

Zbog nesklonosti davanju intervjua i razgovoru o svom privatnom životu, javnosti nedostaju detaljne informacije o ovoj temi. Ipak, nedavno je Jovana napravila iznimku, koja je svoja iskustva i misli podijelila na svojoj televiziji K1 u emisiji koju je vodila Goca Tržan.

 

Tijekom izlaganja govornica je naglasila da ima popustljiv pristup kao majka, suzdržava se od podizanja glasa i izbjegavanja uplitanja u domaće zadaće svoje djece zbog nedostatka sklonosti i uvjerenja da njihov odnos ne treba biti opterećen takvim očekivanjima; umjesto toga, ona im dopušta da samostalno upravljaju svojim akademskim nastojanjima, smatrajući ocjene beznačajnima.

Osim svega navedenog, Jovana je s Gocom ispričala da kad god uspije pronaći trenutak razonode, rado odlazi na putovanja sa suprugom i djecom. Odredišta koja biraju ne moraju biti daleka; bez obzira na blizinu, čin pakiranja nalikuje preseljenju.

Urednik “Uranke” podijelio je ovu informaciju i izazvao smijeh kroz studio. Vjeruje se da je gledateljima na malim ekranima, posebice ženama koje su se mogle poistovjetiti s situacijom, to bilo zabavno i pridružili su se u smijehu.

 

Naime, izabranica Željka istaknula je kako im u ormaru uvijek nedostaje prikladnih opcija, jer su skloni ponijeti više odjeće nego što je potrebno za putovanja, odabirući outfite prema trenutnom raspoloženju. Nadalje, primijetili su da njihove kćeri imaju sličan pristup odijevanju.

  • Kako bi udovoljila ljubavi blizanaca prema presvlačenju i urednosti, majka nosi veliki kofer isključivo za njih, dok je sin, koji barata manjim stvarima, vješt u organiziranju njihove kozmetike.

Obitelj Joksimović poznata je po simpatičnoj navici da u Valjevo nikad ne putuje bez minimalno četiri kofera.

Biografija voditeljke:

Nakon Eurosonga Jovana je uplovila u vezu sa Željkom Joksimovićem. Njihove zaruke dogodile su se 14. veljače 2011., no nesuglasice su dovele do rastave samo tri dana kasnije. U ožujku te iste godine u medijima se pojavila vijest da je Jovana bila nevjerna Željku s košarkašem Aleksandrom Sašom Đorđevićem. No, Željko je stao u obranu svoje bivše djevojke te su se brzo pomirili. 20. siječnja 2012. u tajnosti su se vjenčali na Maldivima, iako je bilo izazova oko priznanja njihovog braka u Srbiji.

Kako bi učvrstili svoju zajednicu, kupili su stan od 118 četvornih metara u blizini zgrade TV Pink i održali zakonsku ceremoniju vjenčanja pred svojim kumovima. Jovana je 10. travnja 2014. rodila sina Kostu, koji je stigao dvadesetak dana prije termina. Dječak je bio dugačak 49 cm i težak 2800 grama. Kasnije te godine, u listopadu, par se vjenčao u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu.

Fešta je nastavljena u restoranu Franš, gdje su bile brojne javne osobe. Za izradu prefine vjenčanice koju je mlada nosila zaslužan je Darko Kostić, poznati dizajner. Jovana, vrlo cijenjena voditeljica u Srbiji, nadaleko je poznata po svojoj ljepoti i privlačnosti. Uz aktivnu prisutnost na društvenim mrežama, često dijeli zadivljujuće fotografije koje prikazuju skladno partnerstvo u kojem uživa sa svojim suprugom.

Preporučujemo