Sjećanje na majku Milice Pavlović koja je ljuljala svoju kćer u krilu bolan je podsjetnik na prošlost. Milica Pavlović prije nekoliko dana je u Areni priredila nezaboravan nastup koji je bio  spektakularan. Pjevačica je svojim iznimnim solističkim koncertom očarala publiku, ostavivši upečatljiv dojam nevjerojatnim ambijentom, jedinstvenom scenskom postavom, nesvakidašnje talentiranim plesačima i nesvakidašnjim vokalnim umijećem pjevačice.

 

Među prisutnima, uz mnoštvo obožavatelja, bili su i Miličini predani suborci iz kantautorske sfere, glazbenici i kolege iz javnog života. Naravno, bili su prisutni i njezini postojani i dragi prijatelji, koji su joj dugo služili kao nepokolebljiva podrška. U pratnji supruge, maćehe pjevačice, na koncert je stigao i Miličin otac Dragoslav. Očekivano odsustvo majke Mirjane Đorđević nije bilo iznenađujuće, a na dan nastupa internetom je kružila dirljiva slika koja je odjeknula kod mnogih i poslužila kao dirljiv podsjetnik na Miličino odrastanje. Naime poznato je da pjevačica sa svojom majkom ne želi nikakav kontakt jer smatra da ju je napustila.

Dok s ocem održava pozitivan odnos, priča majke Mirjane Đorđević kreće drugim smjerom. U selu Gornji Bunibrod kod Leskovca Mirjana je svoju tromjesečnu bebu prije polaska na put povjerila svekru i svekrvi. Od tada je imala ograničene mogućnosti ponovnog susreta sa svojom kćeri. Javnost je zaokupljena dinamikom odnosa majke i kćeri, posebno od pojave Milice. Nakon razvoda, isprva se trudila posjećivati ​​me, ali je na kraju izgubila interes. Sada nemam želju za novim vezama u životu. Ljubav majke dobila sam od bake i djeda, kako je jednom spomenula.

Prošlo je više od desetljeća otkako su se posljednji put vidjeli, kako je tada spomenula. Možda je to posljedica raznih životnih događaja, jer se Mirjana nakon razvoda od Dragoslava, svog oca, odvažila zaposliti u Švicarsku. Tijekom nedavnog posjeta Ognjenu Amidžiću, poznata pjevačica otkrila je da je izgubila kontakt s majkom, istaknuvši zategnut odnos između njih. Na internetu je nedavno osvanula slika Mirjane Đorđević, ali i zadivljujuća fotografija Milice Pavlović pored njene majke. Snaga ovih vizuala mnogo govori, podsjećajući nas na nevjerojatan utjecaj genetike.

Preporučujemo