Nakon udaje, Ilda Šaulić dobila je raskošnu vilu na Bežanijskoj kosi kao velikodušan dar supruga Bojana Vučkovića.Iako mnogi misled a je kuća poklon njenog oca Šabana to nije tačno.  Smještena u prestižnom naselju Lepa Brena, ova izuzetna “caringtonka” zrači aurom sofisticiranosti. Pjevačica je od malih nogu živjela s roditeljima, Šabanom i Gordanom Šaulić, životom “princeze na zrnu graška”, a njen suprug se pobrinuo da ona nastavi da vodi stil života na koji je navikla kroz njihov brak ali i u svom djetinjstvu.

 

Obitelj je veliku važnost pridavala prostranom dvorištu za nesmetanu igru ​​svoje kćeri Emme, ističući važnost ovog aspekta pri odabiru kuće. Kućanstvo je zaštićeno od znatiželjnih promatrača na ulici visokom ogradom, pametno konstruiranom s kombinacijom zelenila za dodatnu privatnost.

Rijetko viđen interijer Ildine kuće,  otkriva ponavljajuću temu svježeg cvijeća koje krasi gotovo svaku sobu, kao što je prikazano na rijetkim fotografijama koje je podijelila. Tročlana obitelj tijekom cijele godine često boravi u Vermontu jer suprug Ilde Šaulić ima stan u gradu Saint Albans i uspješan sportski biznis. Porodica je jedno vrijeme živjela u Americi gdje je Ilda davala časove tenisa djeci ali su se ipak odlučili vratiti u Srbiju. Ilda priprema veliki projekat u sjećanje na njenog oca o čemu još ne želi otkriti sve detalje.

Tijekom njihovog prethodnog susreta, Ildina majka, Goca, bila je prisutna, što je rezultiralo divnim provodom za trio dama. Unatoč impresivnom teniskom talentu Ilde Šaulić u mladosti, njezina kći nedavno je u intervjuu otkrila da je njezina prava strast nogomet, sport koji je stekao popularnost među djevojkama u Americi.

Preporučujemo