Zajednicu Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja obilježili su trenuci koji su bili i lijepi i izazovni. Mlađahna pjevačica i nogometaš trebali su krenuti na put roditeljstva. Nažalost, njihova sudbina krenula je različitim putem. Tasa je izgubila bebu ali je to samo ojačalo njihovu ljubav. Unatoč brojnim poteškoćama s kojima su se suočavali, nisu dopustili da njihova ljubav posustane. Zapravo, njihova je ljubav postala još snažnija, moćnija i nepokolebljivija dok su zajedno ustrajavali kroz svaki izazov.

Mjesecima se pričalo o vjenčanju koje je održano u potpunoj tajnosti. Šuška se da par u nadolazeće proljeće namjerava prirediti veliko slavlje u znak sjećanja na svoju ljubav. Malo koji bračni par, bio on mlad ili star, može se pohvaliti tako skladnom vezom kao što je njihova. U njemu uživaju do sadašnjeg trenutka, s nadom da će se to nastaviti iu budućnosti.Razina ljubavi, divljenja i razumijevanja koja postoji među njima dolazi do izražaja kroz često dijeljenje fotografija i videa na društvenim mrežama. Nedavno su odabrali Instagram kao platformu za izvrsnu objavu.

Nemanjin 32. uzastopni rođendan Tasa je obilježio objavom desetak fotografija koje do sada nisu bile objavljene. Čestitka Cecine mezimice  nije samo očarala njezine obožavatelje, već je odnijela i iskrenu poruku njenom suprugu. “Ljubavi moja, sretan rođendan! Znaj da te tvoja žena voli više od bilo koga na ovom svijetu, i da će to činiti zauvijek”.


Unatoč raznim preprekama i nedoumicama, postoje novi dokazi da je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja izuzetna i naizgled dugovječna. Par se zavjetovao da će stajati jedno uz drugo u svakom slučaju, kako su se zavjetovali pred matičarem, obvezavši se da će ostatak života provesti zajedno.

Preporučujemo