Luna Đogani i Marko Miljković sada su ponosni roditelji dvoje dece, koje smatraju svojim najvećim blagom. Njihova novorođena ćerka Lana rođena je zdrava i srećna, a Marko je tu vest sa nestrpljenjem objavio na svojim nalozima na društvenim mrežama. Oduševio se nevjerovatnom težinom svoje djevojčice, koja je na svijet došla sa 4500 grama, i njenom impresivnom visinom od 53 centimetra.

U čast prinove, par je u svom stanu priredio intimno druženje svojih najbližih rođaka. Dok se opuštao na terasi svog stana, prišla mu je grupa radoznalih pojedinaca, ispitujući razlog njegovog veselja. Među njima je bio i novinar koji je potvrdio da je sve u redu i da je čovjekovo ushićenje uzrokovano rođenjem kćeri. Odjednom se ubacio prolaznik sa neočekivanim komentarom: “Šta da je sin? Kako biste tada slavili?” Jedna od žena koja je prolazila pored okupljanja novinara u Miljkovićevom domu izrazila je negodovanje uzvikujući “Sram vas bilo!” Druga žena je dodala: “Ne bih mijenjala svoju kćer za sto sinova!” Grupa je utihnula zbog primjedbi žena.

Porodica je već tokom dana organizovala proslavu u jednom beogradskom restoranu i svi su se okupili da obeleže taj događaj. Ovaj put je bila prisutna Lunina baka Anabela, koja je bila odsutna sa Mijinog rođendana. Anabela se tokom čitavog događaja nije držala na distanci od najstarije unuke, a bilo je čak i slučajeva kada je postala emotivna. Luna je naknadno na svom Instagram nalogu podelila video sa okupljanja uz natpis „Jedna je majka.

Nakon duže borbe, pomirenje između Anabele i Marka je očigledno. O trenutnom stanju mira u domaćinstvu Đogani govori i činjenica da je pored nje sa svojom novom partnericom sjedio prethodni Anabelin suprug Gaga. Njih dvoje su zapravo jedan od rijetkih parova koji je opstao i nakon završetka rijaliti programa u kojem su započeli svoju ljubav.

Preporučujemo