Bojan Leksington važi za jednog od najprivlačnijeg džentlmena sa naše estrade, koji je već godinama unazad u sretnom braku. Malo ko zna da je svekrva Bojana Vaskovića renomirani stomatolog. Njen pogled na ovu oblast i medicinsku industriju u cjelini uvelike je uticao na odluku njene starije kćerke da nastavi i uspješno završi školovanje na Medicinskom fakultetu. Vrhunski muzičar oženjen je Aleksandrom Vasković, specijalistom ginekologije koja je takođe izuzetno privlačna.

Iako su na njene profesionalne aspiracije donekle uticala trudnoća i rođenje trećeg djeteta, ona istrajava s nepokolebljivom odlučnošću u postizanju svojih ciljeva, što je postignuće koje njene roditelje ispunjava neizmjernim ponosom. Aleksandrin najveći oslonac na njenom putu, posle roditelja, je Bojan. Kad god nije odsutan poslom, svoje vrijeme posvećuje tome da ga provede sa mališanima. Voli da ih vodi na izlete ili dovodi u park da se igraju. Bojan ima i talenat da sa lakoćom priprema ručak, što Aleksandri uveliko pomaže u ispunjavanju profesionalnih obaveza kao influensera u svojoj oblasti stručnosti.

To joj omogućava da bude veoma aktivna na društvenim mrežama. Dinamika između muža i žene u ovoj konkretnoj petočlanoj porodici može se prikladno okarakterisati kao mirna i uravnotežena. Jedan od glavnih faktora koji pomažu u održavanju ovog osećaja harmonije su baka i deda, koji su slučajno Aleksandrini roditelji. Njihova otvorena i prihvatajuća sklonost prema pozivu svog zeta igra ključnu ulogu u održavanju sveukupnog mira i razumijevanja u porodici. Opšte je poznato da njihova nepokolebljiva podrška značajno doprinosi opštem osećaju jedinstva i sloge koji prožima porodicu.

Na Instagramu je podijelila video koji posebno prikazuje hirurški proces njene majke, a njeni unuci po prvi put preuzimaju ulogu pacijenata. Prvobitno očekivanje je bilo da će to biti teško iskustvo, ali se pokazalo da je to bilo bez napora i bez problema. Jedna mala štucanja nastala je kada je baka dugo oklevala da im pregleda zube iz straha od dečjeg negodovanja. Međutim, oboje smo odahnuli kada je pregled prošao bez problema, a djeca su premašila naša očekivanja. Aleksandra je istakla da joj je bilo fascinantno da svedoči svoju majku u ulozi lekara, u kojoj je izazivala poštovanje i autoritet od okoline. Priznala je i autoritativno ponašanje svoje majke prema porodici, što daje uvid u odnos stomatologa sa njenim zetom.

Preporučujemo