Kćerke Jelene Karleuše, kao i njihova majka, privlače pažnju gdje god da se pojave. Njena mlađa kćerka Nika Tošić aktivna je na TikTok-u gdje skoro svaki dan objavljuje videa. Stil Nike Tošića ne prestaje da zadivi lokalnu zajednicu. Mlada ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića privukla je privržene pratioce na društvenim mrežama, gde se pomno prati svaki njen potez i modni izbor.

  • Sa samo 12 godina već je pokazala interesovanje za modu, idući stopama svoje majke. Evidentno je da je od svoje majke naslijedila veštinu za jedinstvene kombinacije, jer je nedavno predstavila zadivljujući dodatak koji je opčinio sve. U videu objavljenom na “Tik-Tok” Nika je pokazala veličanstveni ružičasti šešir ukrašen kristalima, koji je uparila sa cvetnom haljinom.

Njeni pratioci su brzo shvatili da je Nika već razvila svoj prepoznatljiv stil, koji je istovremeno originalan i ne nalik bilo čemu što smo ranije videli. Ovaj dodatak će sigurno postati nezaobilazna stvar za njene vršnjakinje koji joj se dive.

Evidentno je da je Jelena Karleuša veoma ponosna na razvoj svoje ćerke u izuzetnu mladu ženu, koja nesumnjivo ima obećavajuću budućnost. To nije iznenađujuće, jer prisustvo njene ćerke već privlači pažnju svih koji je sretnu. S obzirom na ogromnu popularnost njihovih roditelja, i Jelene Karleuše i Duška Tošića, njihove ćerke su od malih nogu u centru pažnje javnosti.

  • U početku je starija Atina postala senzacija na društvenim mrežama, često su je poredili sa svojom majkom. Društvene mreže i online platforme vrvele su od diskusija o njenoj zadivljujućoj građi i besprekornom smislu za modu. Uprkos tome što je podlegla pritisku javnosti i odlučila da se povuče iz centra pažnje kako bi uživala u tinejdžerskim godinama, Nikina popularnost je nastavila da raste.

Upravo je njen neodoljivi šarm, harizma i duhovitost u početku zaokupila srca mnogih, čime je postala prava nasljednica mlađe Karleuše. Međutim, fokus je sada prebačen na Nike Tošić, čija je pojava gotovo preko noći doživjela izuzetnu transformaciju. Nekada preslatka djevojčica, poznata po svojim dragim objavama o svojoj ljubavi prema hrani i borbi s održavanjem zdrave prehrane, sada je procvjetala u pravu ljepoticu i trendseterku.

Njene objave sada skupljaju hiljade lajkova i komentara. Kao tinejdžerka, izrasla je u staloženu mladu damu, a zajedno s tim rastom, prihvatila je potrebu da poboljša svoj izgled. To je vidljivo iz njenih objava na popularnoj Tik-Tok platformi, gdje odiše još više ljepote nego ikada prije.

Upečatljiva prisutnost Nike Tošić, njena figura koja se stalno razvija i njena sklonost eksperimentisanju sa različitim slikama poslužili su kao izvor inspiracije za one oko nje. Nedavno je natpis uz jednu od njenih najnovijih objava izazvao burnu raspravu o Nikinom značajnom gubitku težine od deset kilograma.

Izvor njene transformacije, pokazalo se, leži u rigoroznoj i pomno isplaniranoj ishrani koju je osmislila poznata nutricionista Ana Petrović. Zanimljivo, i Nikina majka traži savjet od istog stručnjaka, naglašavajući ulogu Petrovića u oblikovanju Nikinog novopronađenog izgleda, prenosi Svet.

Rođena 17. avgusta 1978. godine, Jelena Karleuša Tošić je poznata srpska pevačica prepoznatljiva po svojim smelim umetničkim poduhvatima i čestim transformacijama, koje su joj donele značajna priznanja i uticaj. Uz to, Karleuša je nadaleko poznata po tome što svojim otvorenim mišljenjima i povremenim spornim situacijama plijeni pažnju medija.

  • Njemački magazin Fokus naziva “Madonom Balkana”, a magazin V poredi sa Lady Gagom, Karleuša je najpopularnija Srpkinja na društvenim mrežama, sa impresivnih dva miliona pratilaca na Instagramu.
Preporučujemo