Seka Aleksić danas je jedna od najuspješnijih pjevačica na našim prostorima. Nastoji da bude uzorna majka i domaćica, a ovako njene komšije komentarišu Seku kakva je van kamera. Živeći u mirnoj okolini Stare Pazove, pevačica Seka Aleksić stekla je porodično prebivalište, a čini se da je sklopila skladan odnos sa komšijama. Seka j epoznat apo tome da nikada nije zaboravila svoje porijeklo  kako je teško odrastala u siroaštvu. Slava joj nije udarila u glavu a to se može zaključiti i iz riječi njenih komšija koji za nju imaju samo riječi hvale. 

  • Predstavljaju je kao pristupačnu i ljubaznu, često upuštajući se u ugodne razgovore s njom. Seka, poznata po svojoj prizemnoj prirodi i prijatnom držanju, već godinama je poznato lice u našem kraju. Uprkos svojoj slavi, nikada se nije ponašala kao zvezda, uvek pristupačna i druželjubiva.

Nije iznenađujuće što ljudi vole da je vide i često je zaustavljaju na razgovoru, posebno stariji ljudi. Seka odvaja vrijeme da se upusti u razgovore, uvijek nasmijana i pokazujući strpljenje bez nasilnog ponašanja. Ona ima određeni šarm koji odjekuje zajednicom, posebno zbog bliske veze sa sinovima Jakovom i Jovanom.

Povremeno je možete uočiti sa Veljkom i zajedno čine skladnu porodičnu zajednicu. Očigledna je njihova posvećenost dobrobiti svoje djece, jer im je njihov odgoj prioritet. Prema riječima jedne od Sekinih komšinica, ona ima iskrenu želju da pomogne drugima i poznata je po svojim humanitarnim naporima. Organizovala je dva uspešna dobrotvorna koncerta u Staroj Pazovi, sa oko 10.000 posetilaca na svakoj manifestaciji.

Meštani Stare Pazove gaje duboku naklonost prema Seki. Uprkos svim početnim sumnjama koje smo možda imali dok smo je gledali na televiziji, bolje upoznavanje otkrilo je njen pravi karakter kao osobe dobrog srca, majke pune ljubavi i vješta domaćice.

Budite sigurni, stanovnici ovog naselja su nevjerovatno ljubazni i gostoljubivi. U stvari, sa Veljkom su se odlično povezali i svi željno iščekujemo sezonu praznika kako bismo svjedočili njihovom veličanstvenom uređenju kuće. Zaista je kao da zakoračite u čarobnu bajku. Obavijestila me je mlađa komšinica da su ona i njena djeca prisustvovali brojnim proslavama koje je vodila Seka i da su svaki put jako uživali.

Seka ima ljubaznu tradiciju da na ove događaje poziva djecu iz susjedstva. Ne samo da moja djeca rado dolaze, već ih Seka velikodušno opskrbljuje igračkama, kolačima, sokovima i ručkom.

Da budem iskren, i meni je veliko zadovoljstvo prisustvovati ovim skupovima. Osoblje nas tretira sa izuzetnim gostoprimstvom, kao da smo važne ličnosti. Stol je uvijek obilno popunjen, a atmosfera je konstantno divna!

Tokom vikenda nije neuobičajeno da Seka često posjećuje obližnju pijacu. Naš cijenjeni i poznati kupac je s nama već dugo vremena. Nemaju posebne zahtjeve i ponašaju se redovno. Obično ih posjećuju vikendom i kupuju na veliko.

  • Njihova odjeća je ležerna, često bez šminke. Uz to, često prate moju suprugu i pomažu joj u utovaru kupljenih stvari u njihov auto. Oni nikada ne traže da preskoče red i umjesto toga dragovoljno dozvoljavaju starijim osobama da idu naprijed. Obavještavamo ih o svim svakodnevnim potrepštinama na koje naiđemo u novinama, a njihov odgovor uvijek naiđe na osmijeh, navodi prodavačica.
Preporučujemo