Aleksandra Prijović danas važi za jednu od najuspješnijih i najtraženijih pjevačica na estradi. Metamorfoza Aleksandre Prijović bila je izuzetna i brza transformacija, o čemu svedoči oštar kontrast pre i posle njene operacije. Prijović se smatra jednim od najizuzetnijih mladih vokala savremene muzike. Njeni skromni počeci izazvali su interesovanje mnogih, a njena sposobnost da rasproda tri velike arene samo je učvrstila njenu poziciju jedne od najuspešnijih i najprosperitetnijih muzičara u pop žanru.

Njen lični život ostaje tema velikih debata i interesovanja. Osim toga, već je rasprodala tri zagrebačke arene, a trenutno su dostupne karte za četvrti nastup. Nakon učešća u “Zvezdi Granda”, karijera pevačice krenula je daleko od njenog skromnog porekla. Ona je sada jedna od najtraženijih umetnica u Srbiji, što je malo ko uspeo. Sa nepokolebljivim poverenjem u svoje talente, imala je nepokolebljivo uverenje da će jednog dana steći veliku slavu. Da bi ostvarila svoj san, donela je tešku odluku da napusti školu.

Nakon impresivnog nastupa na muzičkom takmičenju, nije gubila vrijeme da poboljša svoj fizički izgled. Nakon niza kozmetičkih zahvata, izgled pjevačice je značajno poboljšan, privlačeći još veću pažnju. Mnogi su primetili njenu upečatljivu sličnost sa Svetlanom Ražnatović, a neki su je optužili i za imitaciju. Iz njenog fizičkog izgleda vidljivo je da je prošla niz kozmetičkih procedura, uključujući povećanje grudi, injekcije usana, stomatološke radove i manje zatezanje lica.

Nakon što je najavila da će prestati sa ispravkama, Aleksandra je pojasnila svoj stav. Navela je da je već izvršila sve revizije koje je smatrala potrebnim. Osim toga, izrazila je podršku kozmetičkim procedurama i shvaćanju da žene treba da imaju slobodu da poboljšaju svoj izgled i riješe sva pitanja nesigurnosti. Međutim, upozorila je na pretjerane izmjene, jer one mogu uzrokovati gubitak individualnosti. Ključno je biti uzdržan u tom pogledu.

Preporučujemo