Prije više od mjesec dana se saznalo da je pukao brak Harisa i Meline Džinović i dok ona uglavnom u javnosti ne govori na ovu temu pjevač stalno iznosi prljav veš i optužbe na račun svoje bivše supruge.  Nakon duge 22 godine veze, poznata modna dizajnerica Melina Džinović i pjevač Haris Džinović donijeli su tešku odluku o raskidu braka, nakon čega su u javnosti izašli intimni detalji o njihovoj vezi.  U nedavnom incidentu Haris i Melina našli su se u akciji policije zbog Melininog neovlaštenog ulaska u Harisovu bivšu kuću na Senjaku, gdje su nekada kao obitelj živjeli sa svoje dvoje djece, Kanom i Đinom Džinović. Nakon razvoda, Melina se preselila, a Haris je ostao u vili s djecom.

 

Tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji Scena, pjevač je iskreno progovorio o razvodu od Meline Džinović. Nakon ovog intervjua, u kojem je iznio osobne aspekte njihovog odnosa, modni kreator nasilno je ušao u stan na Senjaku i, prema iskazu pjevačice, verbalno se obračunao s njim. Naposljetku su se uključila policija i shvatili smo da je Melina duboko posramljena razvojem događaja.

Prema insajderu, Melina svojim prijateljima izražava duboki osjećaj srama i nevjerice zbog svoje trenutne situacije. U više navrata ističe da je toj osobi rodila djecu, a zauzvrat je očekivala financijsku potporu.

Dok Melina raspravlja o Harisovoj obvezi kupovine, nije naodmet podsjetiti da je sam Haris u jednom značajnom intervjuu otvoreno priznao da je svoju suprugu darivao raskošnim darovima.

 

Doživio sam razne oblike iskorištavanja, uključujući emocionalno, materijalno i društveno iskorištavanje. Međutim, ono što me najviše boljelo je nedostatak zahvalnosti. Nije dovoljno da netko samo kaže “hvala ljubavi” – svoju zahvalnost treba pokazati i djelima.

Ne mora biti točno podudaranje; ako torbica košta 5000, ne moraju mi ​​je vratiti s poklonom iste vrijednosti. Čak bi i nešto tako jednostavno kao što je ponuda za plaćanje šalice kave bilo dovoljno. Nažalost, to se nije dogodilo, što me uistinu zateklo.

Posljednjih nekoliko dana mediji i društvene mreže zaokruženi su razvodom Harisa i Meline koji je bio vrlo razglašen. Usred silne podrške slavnoj pjevačici, valja istaknuti da voditeljica Ana Mihajlovski stoji kao jedini javni zagovornik Meline Džinović.

 

Mihajlovska, koja na svom Instagram profilu često iznosi svoje stavove o raznim temama, odlučila se osvrnuti na razvod poznatog para koji je bio vrlo popularan. Nakon njezinih izjava, vjerojatno će mnogi Melinu gledati u drugačijem svjetlu.

  • Fokus medijskog izvještavanja dosljedno se usredotočuje na razloge zbog kojih je žena napustila brak i način na koji je to učinila. Nažalost, uočljiv je izostanak rasprave o doprinosima koje je dala unutar granica tog sindikata, poput odgoja djece i njegovanja obitelji. Umjesto toga, jedini naglasak ostaje fiksiran na ono što je dobila od braka i okolnosti koje okružuju njezin izlazak, kako je izvijestio oštećeni partner.

Sadržaj braka tog čovjeka s tom ženom nitko nije napisao. Apsolutno nitko. Anina izjava potaknula je duboko razmišljanje kod mnogih pojedinaca, razmišljajući o tome što je točno mogao izgubiti.

Prema Ani, kada žena pokaže neposlušnost ili odluči napustiti situaciju koja joj više ne koristi, često je etiketiraju kao otimačicu imovine i razbijačicu braka.

 

Ana zaključuje kako se na temelju tekstova smatra nekorektnim da žena raskine brak u koji je ušla s dvadeset godina. Međutim, odluka muškarca da oženi dvadesetogodišnju djevojku s pedeset ne podliježe ispitivanju. Fokus bi trebao biti na činjenici da je žena izašla iz tog braka nakon dvadeset i dvije godine.

Sa mlade 22 godine Melina je stupila u brak sa Harisom. Na pitanje o njezinom gledištu o prednostima braka u odnosu na slobodnu ženu, nedavno je odgovorila:

Melina je priznala da je njezina perspektiva neudanosti ograničena jer se udala u mladoj dobi. Međutim, ubrzo je shvatila da je propustila mnoga iskustva i odlučila je da je vrijeme da se usredotoči na sebe i potencijalno da ljubavi još jednu priliku.

Preporučujemo