Od kako se ože3nio Bogdanom Rodić Veljko je otkrio sve čari i prednosti sela. U itelu njenom rodnom mjestu su stvorili prai mali raj za sebe i svoje sinove a Veljko posjeduje zemlju i u majčinoj rodmom selu. U protekle četiri godine Veljko Ražnatović se uspješno okušao u uzgoju svinja, o čemu svjedoči naš izvor koji tvrdi da je posao sada rastao pod vodstvom nasljednice Cece Ražnatović. On i vlasnik lanca hotela koji se nalaze na više lokacija u Srbiji sklopili su ugovor o prodaji veće količine mesa tim hotelima. Naš izvor doznaje da ovaj poslovni pothvat uključuje i klaonicu u kojoj se meso prerađuje i distribuira. Čuo sam glasine da je Veljko osnovao farmu svinja u Titelu pre otprilike godinu-dve, ali ne mogu da proverim tačnost tih informacija.

Već nekoliko godina vodi farmu u Žitorađi na kojoj godišnje uzgaja nekoliko tisuća svinja. Nedvojbeno je riječ o unosnom poduhvatu, a jasno je da Veljko od toga ostvaruje pozamašne prihode. Zbog stalnih poteškoća s otkupnom cijenom tovnih svinja, Ražnatović je tražio siguran put za prodaju svojih proizvoda, što je u konačnici rezultiralo spomenutim ugovorom s lancem hotela. Naš izvor dalje navodi da su obje strane uključene u dogovor do sada izrazile zadovoljstvo.

  • Kako kaže sagovornik Kurira, Veljkova farma radi po principu uzgoja svinja, transporta u klaonicu, detaljne kontrole kvaliteta od strane veterinarskih inspektora, a potom i delimične i potpune obrade mesa. Mesne prerađevine se potom dostavljaju u razne hotele u Srbiji. Sugovornik smatra da ovaj način ne samo da osigurava sigurnog kupca za Veljka, već i omogućava veću prodajnu cijenu.

Tokom naše posete Žitorađi u avgustu 2021. ekipa Kurira otkrila je da je Cecin naslednik došao do velikog placa u obližnjem selu Stara Božurna. Na tom je imanju podignuta građevina na više od 5000 četvornih metara koja je poslužila kao početni temelj za njegov pothvat u stočarstvu, točnije uzgoju svinja.

 

Prema riječima susjeda, kupio je golemu farmu po znatnoj cijeni od otprilike 30.000 eura, što je kupovina koja je izvan mogućnosti većine pojedinaca. Na ovom prostranom posjedu nalaze se brojne svinje i praščići, kao i novonabavljeni konj. Ukupna investicija u ovaj pothvat iznosi najmanje 20.000 eura.

Vlasnik je mudro zaposlio tim njegovatelja koji će nadzirati sve aspekte farme. Umjesto da gajim zavist, iskreno sam zadovoljan što takav uspješan pothvat postoji, budući da meni osobno nedostaju financijska sredstva za takvu kupnju. Daleko je bolje da vlasnik ulaže u tu nekretninu i njeguje je nego dopustiti da čami i propada.

Biografija:

Veljko Ražnatović, rođen u Beogradu 1996. godine, najstarije je dijete Željka Ražnatovića Arkana i poznate folk pjevačice Cece Ražnatović. Ima tri polubrata po imenu Mihailo, Vojin i Nikola, kao i tri polusestre po imenu Maša, Sofija i Anđela. Veljkova mlađa sestra Anastasija Ražnatović je dvije godine mlađa od njega. Tragično, njihov otac je ubijen 15. siječnja 2000. godine u hotelu “Interkontinental” u Beogradu

. Tako su Veljka i Anastasiju odgajali majka Svetlana, teta Lidija i Lidijina obitelj. Zbog svoje mladosti u vrijeme očeve smrti, Veljko ga se ne sjeća. Obitelj Ražnatović suočila se s dodatnim izazovima kada je Ceca uhićena 2003. tijekom akcije Sablja, koja je imala za cilj otkriti istinu iza ubojstva tadašnjeg srbijanskog premijera Zorana Đinđića. Ceca se suočila s optužbama za posjedovanje veće količine nedozvoljenog oružja u svom domu, kao i optužbama za malverzacije nogometnog kluba Obilić, zajedno s njezinom sestrom Lidijom.

Nakon gotovo četiri mjeseca provedena u Centralnom zatvoru, Ražnatović se u pratnji Veljka i Anastasije odvažio na putovanje u Tursku i Cipar. Od lipnja 2011. do veljače 2012. Ceca je bila u kućnom pritvoru u sklopu sporazuma o priznanju krivnje s Višim državnim tužiteljstvom Republike Srbije, koji je podrazumijevao priznanje krivnje u vezi sa slučajem “Obilić”. U međuvremenu, Veljko je uspješno završio osnovno i srednje obrazovanje u dvojezičnoj “British International School” u Beogradu. 2015. godine upisuje Fakultet za ekonomiju i menadžment u Banjoj Luci.

Tijekom tinejdžerskih godina bio je aktivan član navijačke skupine koja je pravila nerede na stadionima i izvan njih. U rubrici “Crna hronika” dokumentirana su brojna prepucavanja s klupskim osiguranjem. Tijekom svog akademskog puta susretao se s pravnim problemima, uključujući pritvaranje zbog sudjelovanja u unaprijed dogovorenoj tučnjavi. Veljko se prije toga samo povremeno bavio ponekim sportom, ali je svoju strast na kraju pronašao u boksu.

Preporučujemo