Godine 1998. Suzana Jovanović i Saša Popović sklopili su sudbonosnu zajednicu okruženi najbližim prijateljima i obitelji. Poznati par dobio je nepokolebljivu podršku Lepe Brene i Bobe Živojinovića koji su im bvili kumovi, što je njihovu ljubav dodatno učvrstilo. Njihova svadbena ceremonija postala je ekstravagantni spektakl unutar industrije zabave. Popović je u vrijeme njihovog vjenčanja imao 42 godine, a srce ovog poznatog šarmera uspjela je zarobiti tek Suzana. Plod njihove ljubavi je kćerka Aleksandra dok je sa njima odrastao i Suzanin sin iz prvog braka. Nedavno je na vidjelo izašla dugo čuvana tajna Suzane i Saše Popovića koja je razotkrila misterij njihove dugogodišnje veze.

Već više od dvadeset godina njihov je brak izvor sreće i ispunjenja. Popović je nedavno podijelio očaravajuću priču o tome kako se njihova ljubavna priča odvijala, govoreći o Suzaninom neodoljivom šarmu koji ga je naposljetku osvojio i iskrenoj prosidbi koja je učvrstila njihovu obvezu. Čak i nakon dvadeset i četiri godine, njihov odnos nastavlja napredovati uz dubok osjećaj poštovanja, nepokolebljive ljubavi i nepokolebljive podrške jedno drugome. Ovaj brak, koji se čini ispunjen radošću, doista je dokaz njihove trajne veze.

U trenutku kad sam ugledao Suzanu, koja je zračila ljepotom, šarmom i zaraznim osmijehom, moje dotadašnje svakodnevno postojanje odmah je bilo prožeto radošću. Pomisao da krenemo u zajednički život nikada mi nije pala na pamet. Nije tajna da sam  bio na glasu kao zavodnik. Tajna bračnog para Popović leži u činjenici da je njihova prosidba bila nekonvencionalna i skromna, ali ipak uspjela biti jedinstvena i originalna.

– U jednom trenutku mi je prišao i rekao: “Sule, danas se pripremi jer imam plan da te odvedem na neko posebno mjesto.” Zajedno smo otputovali u Novi Sad, točnije u draguljarnicu njegovog prijatelja. Tamo sam imala privilegiju odabrati zaručnički prsten, dragocjeni posjed koji i dan danas držim na ruci. Prije udaje za Sašu, Suzana je s prethodnim partnerom dobila sina Danijela. Popović je sada postao pravi otac Danijeli, a iz njihove ljubavi rodila se i kćerka Aleksandra.

Preporučujemo