Denver Nuggetsi izborili su svoju prvu pobjedu u NBA finalu zahvaljujući iznimnoj igri Nikole Jokića koji je ponio prestižnu titulu najkorisnijeg igrača. Unatoč njegovim izvanrednim postignućima na terenu, malo je informacija dostupno o njegovom osobnom životu. Nikola je jasan da je košarka njegov posao a da ima i druga interesovanja.

Već dulje vrijeme živi u Denveru, gdje je sa suprugom Natalijom i kćeri Ognjenom osnovao obitelj punu ljubavi. Tu žive i njegova braća Strahinja i Nemanja. Slično kao što Nikola štiti svoj osobni život u domovini, slične mjere opreza poduzima i u Americi. Naš se sportaš svim silama trudio da njegovo obraćanje ostane skriveno od medija, kako se oni ne bi okupljali u velikom broju ispred njegove kuće.

Nikola i njegova obitelj žive u dijelu grada koji vrvi imućnim pojedincima u elitnom dijelu Denvera. Raskoš kuća i zgrada na ovom području je bez premca, pa je nemoguće odrediti koja je najraskošnija. Njihovi susjedi nisu samo sportaši, već i vrsni poslovni ljudi, pa čak i neki poznati glumci i glazbenici. Ono što ovu četvrt izdvaja je prekrasan pogled koji se pruža na obližnje planine. Obitelj Jokić živi u luksuznoj nekretnini smještenoj u mirnoj ulici koja gleda na poznati stadion Kors Field na kojem se igraju uzbudljive bejzbol utakmice. Također su posvetili veliku pažnju dizajnu interijera, obraćajući posebnu pažnju na visoke stropove koji odišu dozom veličanstvenosti. Stan se može pohvaliti modernističkom estetikom koju karakterizira skladan spoj prirodnih materijala i izuzetne završne obrade, što rezultira uistinu jedinstvenom atmosferom, što potvrđuje naš pouzdani izvor. Intrigantno je primijetiti da unutar američkog kućanstva Jokićevih postoje jasne smjernice koje vrijede za sve posjetitelje, a tih se pravila svi uredno pridržavaju.

Braća Jokić poznata su po izuzetnoj gostoljubivosti, ali se pridržavaju jednog osebujnog pravila kada je riječ o gostima. Ovo pravilo, nadaleko poznato među posjetiteljima, nalaže da svi nose crne papuče u istom stilu, poput onih koje posjeduju  braća Jokić. Dok razlog iza ovog zahtjeva ostaje neotkriven, svi ga se poslušno pridržavaju bez oklijevanja, što je potvrdio naš izvor. Naš sugovornik završava napomenom o naklonosti braće prema njihovom prostranom balkonu i bujnom zelenilu koje obavija njihovo prostrano dvorište. Kad god to vrijeme dopusti, privuku ih ovi vanjski prostori i ondje provode značajnu količinu vremena. Braća imaju poseban afinitet prema roštiljanju, uživajući u okusima ćevapa i kobasica pripremljenih na roštilju. Dok Natalija također uživa u kuhanju i nerijetko preuzima odgovornost u kuhinji, za roštilj uvijek brine netko od braće Jokić.

Preporučujemo