Iznenađujućim spletom događaja Jelena Rozga i Stjepan Hauser otkrili su svoju ljubavnu vezu 2015. godine, što je mnoge začudilo. Pjevačica je izrazila oduševljenje i pohvalila Stjepanove iznimne kvalitete. Obilježavajući svoju godišnjicu, svoju su vezu proslavili u Veroni, au veljači 2016. napravili su značajan korak kada su odlučili da se zaruče. Međutim do vjenčanja nije došlo na razočarenje njihovih fanova.

.

2017. dogodio se srceparajući prekid zbog kojeg su Jelena i Hauser krenuli svatko svojim putem. Dok su točni razlozi njihovog rastanka ostali neotkriveni, pojavila su se nagađanja da je pjevačicino srce slomljeno. Željela bih obznaniti medijima da smo Stjepan i ja donijeli zajedničku odluku prekinuti našu vezu i krenuti različitim putevima u životu. Dok krećemo u ovo novo poglavlje, iza sebe ostavljamo drage uspomene i radujemo se radostima koje nosi budućnost. Iskreno cijenimo razumijevanje medija koji su uvažili našu želju da više ne raspravljamo o ovoj temi. Ovu smo odluku zajednički donijeli i molimo za poštovanje. Riječi su to koje je pjevačica podijelila s hrvatskim medijima, a violončelist je sada prvi komentirao njihovu vezu.

Partnerstvo koje sam imao s njom bilo je zaista izvanredno, trajalo je dvije godine. Bilo je to izuzetno poglavlje u mom životu, a uspomene na našu ljubav zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu.

Putevi su nam se ukrstili u West Innu za vrijeme izbora za “Miss Universe”. U početku sam došao s namjerom da promatram mlade natjecateljice, ali onda sam ju ugledao i oduševila me više od ostalih sudionica. I tako je počelo naše zajedničko putovanje”, otkrio je Hauser  a osvrnuo se i na glasine koje kruže o njihovoj zajedničkoj privlačnosti prema osobama istog spola. To je apsolutno smeće. To me tada jako nerviralo. Bili smo u dubokoj, iskrenoj ljubavi i dijelili smo živote dvije godine – rekao je glazbenik.

Preporučujemo