Bojana Rajić, poznata srpska manekenka koja je u prošlosti osvajala svjetske modne piste,trenutno uživa na odmoru sa suprugom i djecom, namjerno izbjegavajući pozornost i kontroverze. O njoj su napisani mnogi članci, posebno je istaknuto razdoblje nakon prekida veze s Vladimirom Stojkovićem prije nego što je iznenada nestala.Iako i dalje ostvaruje značajan utjecaj u modnoj industriji, njezin fokus se promijenio prema pozadini kamere, gdje stvara kompleksne dizajne i piše o modi. Rođena 1980. godine u Zürichu, Bojana je svoje prve godine provela u rodnom gradu s roditeljima Slavkom i Desom te sestrom Mladenkom. Iako su njezini roditelji porijeklom iz Sarajeva, ljeti bi zajedno s porodicom lutala Bosnom i Hercegovinom. Njezino školovanje i boravak u Zürichu trajali su do 2007. godine, kada se preselila u Beograd kako bi ostvarila svoj san o postizanju statusa modela. Od 2012. redovito je sudjelovala u modnoj industriji, šetajući pistama poznatih domaćih dizajnera i pojavljujući se u kampanjama vezanim uz modu. Postala je lice brojnih modnih i kozmetičkih brendova. U dobi od 32 godine donijela je odluku o povlačenju iz manekenskog svijeta, smatrajući da je prestaro za to zanimanje. Uprkos tome, nastavila je njegovati svoju strast prema modi i usmjerila svu svoju kreativnost na stvaranje vlastitog modnog brenda. U međuvremenu, Bojana i Sonja Lazetić, supruga bivšeg nogometaša Nikole Lazetića, otvorile su u Beogradu ekskluzivnu trgovinu pod nazivom “Pearls & Trash”. Ovaj prostor pripada kategoriji koncept store-a, koji promovira ograničen izbor vrhunske odjeće renomiranih svjetskih modnih dizajnera među Beograđankama.

 

 

Počevši od 2013. godine, tokom otvaranja butika, Bojana je istaknula kako svoju odjeću nabavlja iz Švicarske i drugih europskih zemalja. Također, u Beogradu je osnovala kozmetički salon pod nazivom “Image Studio”, koji se specijalizira za razne usluge za kosu i kožu. Kupci mogu uživati u vrhunskom šišanju, kompletnom šminkanju i dugotrajnoj depilaciji. Rajićeva priznaje da nije samo vlasnica salona, već i redovita korisnica, često koristeći izuzetne usluge koje nudi.Bojana, koja stoji iza televizijskog showa “X Factor”, odigrala je ključnu ulogu u odabiru outfita, šminke i frizure voditeljice Ane Mihajlovski. Nakon što se posvetila kazalištu, Bojana je sudjelovala u spotu za pjesmu “Opet si sa njom” pop zvijezde Emine Jahović. Od 2018. godine, Bojana obavlja dužnost kolumnistkinje i modne urednice u popularnom magazinu “Bazaar”. Unatoč temeljitim analizama i diskusijama o njezinim ljubavnim odnosima tokom godina, Bojana trenutno živi izvan medijske pozornosti, uživajući u mirnom i obiteljski bogatom životu. Pronašla je radost 2015. godine u predanom odnosu s biznismenom Branislavom Đurđevićem, a prihvatila je i njegovu prosidbu s velikim oduševljenjem. Osim što se angažirala u ulozi supruge i majke, Bojana povremeno dijeli provokativne fotografije na Instagramu koje privlače pažnju njezinih pratitelja, koji, uprkos godinama, i dalje cijene njezinu privlačnu osobnost. Bojana se udala za Vladimira 2009. godine, a tijekom sljedećih godina postali su roditelji sina Lea. Međutim, njihova bračna sreća bila je kratkog vijeka jer su se razveli 2013. godine, što je izazvalo mnoga nagađanja.

 

 

 Nakon prekida s Vladimirom Stojkovićem, bivša manekenka započela je romantičnu vezu s biznismenom Branislavom Đurđevićem. Ipak, ovu vezu obasjale su glasine o njezinoj preljubi s bivšim suprugom i o bliskom prijateljstvu između Branislava i obje obitelji.Nakon što se prašina slegla, Bojana i Branislav su se vjenčali u intimnoj atmosferi dnevne sobe doma Đurđevića na Bežaniji, okruženi najbližim članovima obitelji i prijateljima. Njihov sin Vukašin rođen je u studenom 2015. godine. S druge strane, odlučila sam predati svu svoju imovinu, uključujući i kuću na Dedinju, Vladimirovim vlasništvom. Ipak, u zamjenu smo Lav i ja dobili priliku živjeti u jednom od Vladimirovih posjeda do kraja života. Uvedeno je kako bi se osiguralo stalno prebivalište za lava, pružajući mu stabilan dom, izbjegavajući potrebu za traženjem novog mjesta boravišta. Bitno je naglasiti da je bilo rasprava o alimentaciji za trogodišnje dijete, neovisno o prihodu mog bivšeg supruga. Također je ključno prepoznati da sam sposobna brinuti se o sebi vlastitim trudom, stoga nisam tražila financijsku pomoć za sebe u obliku potpore ili zajma. Važno je napomenuti da Leo održava redovitu komunikaciju sa svojim ocem i provodi vrijeme s njim. 

 

Preporučujemo