U pravom valu razvoda koji su pogodili javnu scenu u Srbiji najveći šok i iznenađenje su izazvali Dragana Mirković i Toni Bijelić. Naime za njih se mislilo da imaju idealan brak i da žive pravu bajku u svom dvorcu. Razlaz Dragane Mirković i Tonija Bijelića i dalje je glavna tema rasprava u Srbiji.Njihova je reputacija skladnog para bila zaslužena i ne čudi što su njihovi zajednički napori doveli do uspostave cvjetajućeg carstva. No, njihovo najvrednije blago nedvojbeno krije u obliku sina Marka i kćeri Manuele.Nakon što je Toni napustio dvorac, Dragana je odlučila ostati s djecom, a nedugo zatim oboje supružnika prestali su pratiti jedno drugo na društvenim mrežama i izbrisali zajedničke uspomene koje su imali.

 

Unatoč tome, ostalo je nekoliko fotografija bračnog para, a unutar posljednje objave, na kojoj su Dragana i Toni uhvaćeni u intimnom zagrljaju, krije se značajna tajna.

Fotografija Dragane i Tonija čuva tajnu, otkrivajući da je par 2019. godine, između ostalih nezaboravnih iskustava, krenuo na romantično putovanje kako bi obilježili godišnjicu braka.

U očaravajućem gradu Dublinu Toni i Dragana našli su se u čistom blaženstvu, o čemu svjedoče i zadivljujuće fotografije koje je pjevačica podijelila na profilu.Nakon tih dragih uspomena, bilo je samo nekoliko trenutaka koji su bili jednako radosni i ispunjeni romantikom.

Na Draganinom Instagram profilu prvenstveno su nam predstavljene fotografije Tonija i njihovih prijatelja; međutim, zamjetno je izostalo onih koji su u 2019. uhvatili svoje trenutke čiste sreće i samoće.

 

Podsjetimo, pjevačica je otvoreno izrazila svoje razočaranje i tugu nakon objave razvoda, hrabro se okrenuvši pred kamerama hrvatskog portala. Ispričala je da trenutno prolazi kroz izazovnu fazu u svom životu, odlučivši da ne ocrnjuje niti govori loše o svom uskoro bivšem suprugu.

Nedavni zahtjev za razvod glazbene zvijezde potaknuo je glasine o podjeli imovine, što je poslužilo kao podsjetnik na trenutnu situaciju.

S tugom vas obavještavam da sam pokrenuo proces razvoda. Tijekom značajnog vremenskog razdoblja, moja veza s Tonijem se pogoršala, što je rezultiralo time da zapravo živimo odvojene živote i živimo u različitim rezidencijama.

Kako bih dao prednost dobrobiti svoje obitelji i održao vrijednosti koje su usađene u mene, uložio sam sve napore da spasim zajednicu koju smo nekada dijelili, unatoč brojnim nepomirljivim razlikama.

 

Kako je vrijeme prolazilo, počeo sam priznavati sve veću udaljenost između nas i štetan utjecaj koji je to imalo na moje voljene. Postalo je jasno da sam prekidom našeg braka u konačnici spriječio daljnju štetu i omogućio svima koji su uključeni da krenu naprijed.

Čvrsto podržavam svoja načela i način života, pokazujući nepokolebljivu odanost ne samo svojoj obitelji nego i svojoj publici.

  • Toniju ću se zauvijek diviti kao ocu naše djece i kao nekome s kim sam proživio bezbroj prekrasnih godina.Želio bih izraziti svoju zahvalnost medijima na njihovoj dosadašnjoj suradnji, jer je ovo moja jedina izjava koja govori o svim uključenim pitanjima.

Dragana Mirković u svojoj poruci ljubazno moli da poštujemo ovu odluku i suzdržimo se od dodavanja dodatnog tereta ionako izazovnom vremenu koje naša obitelj trenutno proživljava.

 

Rođen 1973. u Beču, u Austriji, Antonije Toni Bijelić brzo se proslavio u poslovnom svijetu i nametnuo se kao član elite. Usporedo s brakom, krenuo je na put neovisnosti, krčeći vlastiti put u životu.

Tijekom jedne od emisija Dragane Mirković, estradni menadžer omogućio je susret Tonija i pet godina starijeg estradnog umjetnika, što je rezultiralo trenutnom i nepobitnom vezom. Išao je iznad svega, pobrinuo se da dobije njezine podatke za kontakt, i ubrzo su ovo dvoje zaljubljenih golupčića bili u stalnoj komunikaciji.

Nakon godinu i pol dana održavanja veze na daljinu, Dragana Mirković odlučila se preseliti u Beč i živjeti s Tonijem Bijelićem, čime je započeo njihov zajednički život.

Preporučujemo