Nedavno je nastala nova svađa u estradi, au glavnim ulogama Jelena Karleuša i Saša Popović i ona je  mnoge je ostavila u čudu. Vrijedno je napomenuti da se ne tako davno znalo da imaju blisku vezu. Još se prisjetimo kako je JK vodila polemike dok je sudila u natjecateljskom žiriju “Zvezda Granda”. Ona je tada bila zaslužna za rekordnu gledanost ovog takmičenja.

Da su bili jako bliski govori i činjenica da  se Saši i njegovoj supruzi Suzani Jovanović na odmoru u Hrvatskoj pridružila upravo Jelena Karleuša. Bila je 2019. godina kada su se okupili u Opatiji, uživajući u glazbi i smijehu tijekom večeri. Bivši frontmen “Slatkog Greha” oduševila se sviranjem klavira Jeleninim kćerkama Atini i Niki. Ipak, pita se jesu li ta ugodna druženja u međuvremenu ostala u sjećanju ili je sadašnja nesloga prolazna.

Suzanin odgovor na Jelenine nove albume u intervjuu bio je pun samo divljenja, bar tako je rekla Sašina supruga.  Nakon što sam poslušala “Alfu”, moram priznati da mi baš i ne odgovara. Međutim, “Omega” je korak naprijed i privlači me autentičnost u pjesmi “Abu Dabi”. Jelena doista projicira istinski osjećaj.

Na pitanje osjeća li nostalgiju za druženjem s Karleušom, odgovorila je: Nakon Jeleninog odlaska iz “Granda” naši putevi su se razišli. Prirodno je više se družiti s onima s kojima smo bliže. Iako Jelena ima svoje obveze poput brige o svojoj obitelji i upravljanja svojim pretrpanim rasporedom promocija, izdavanja albuma i koncerata, mi smo još uvijek dio istog društvenog kruga. Iako nas je život udaljio, i dalje joj želim sve najbolje bez obzira na naše trenutne situacije.

Preporučujemo