Ceca Ražnatović je već preko tri decenije jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji a iza nje kao podrška i oslonac sve te godine je stojala njena rođena sestra Lidija koja je mlađa nepunu godinu dana od nje. Lidija Ocokoljić, sestra Cece Ražnatović i njena nepokolebljiva zagovornica, više od dva desetljeća boravila je u Cecinoj raskošnoj vili u Ljutice Bogdana. Iako su Lidija i njezin suprug, nogometaš Predrag Ocokoljić, već dobili vlastiti stan, ona je neobjašnjivo odugovlačila s prelaskom.

Duboka veza Lidije Ocokoljić i Cece Ražnatović uvijek je bila prozirna. Kroz čitavu Cecinu karijeru vidljiva je njihova nepokolebljiva podrška jedna drugoj. Bilo da se radi o obiteljskim okupljanjima, odmorima ili javnim događanjima, često se pojavljuju jedno uz drugo, pokazujući svoju snažnu povezanost.

  • Gotovo dva desetljeća Lidija je u bračnoj zajednici s Predragom Ocokoljićem, umirovljenim nogometašem, a zajedno su odgojili četvero djece. Njihova rezidencija bila je smještena u sklopu Cecine raskošne vile. U emisiji “Ceca show” na Blic TV, Ceca je otkrila da je njena sestra odlučila da se preseli iz zajedničkog porodičnog doma. Predrag Ocokoljić, suprug Cecine sestre, godinama plijeni pažnju javnosti.

Unatoč njegovim postignućima, o njemu nema dovoljno informacija. Ovaj bivši nogometaš, koji je u dva navrata imao čast predstavljati svoju zemlju, nekoć je bio potpuno predan svojim sportskim aktivnostima, a sada se svim srcem posvetio svojoj ulozi roditelja punog ljubavi.

Sedamnaest godina Lidiju i Predraga veže bračna veza njegujući četvero voljene djece: Helenu, Viktora te blizance Iliju i Petra.

Osim što je bila vjerni suprug Lidiji, Ceca Ražnatović bila je i pouzdana muška figura u njenom životu, koja je uskočila da popuni prazninu nastalu gubitkom supruga.

 

Vrijedi napomenuti da je Predrag karijeru započeo u niželigaškim klubovima Dorćol i Palilulac u Beogradu prije nego što je postao ključni igrač niškog Radničkog (1997-98) i beogradskog Obilića (1998-2002).

Posljednje dvije godine rezidencija im je Cecina vila na Dedinju. Javnost je upoznata s njihovom čvrstom vezom, a nakon udaje za Željka Ražnatovića, pjevačica je dovela i sestru iz Žitorađa.

Tijekom sudskog postupka protiv Lidije Ocokoljić uz Cecu je bio optužen i njezin suprug, no sve su optužbe na kraju odbačene.

Posljednjih dvadeset godina Lidija i Predrag održavaju blaženu vezu, njegujući ljubav kao i prvog zajedničkog dana. Također su uspješno očuvali blisku vezu s Cecom i njezinom obitelji, osiguravajući skladan odnos. Unatoč tome, nepokolebljivo se drže svog izbora da sačuvaju privatnost, čuvajući svoje živote i živote svoje djece od nametljivih pogleda javnosti.

 

Ceca je u emisiji izrazila uvjerenje da će njena sestra, kao i sin i snaja, uvijek biti uz nju i nakon preseljenja. Dok Anastasija namjerava boraviti u Španjolskoj, a Veljko trenutno u Titelu, Cecu tješi činjenica da će njena sestra i šira obitelj ostati uz nju i pružiti joj nepokolebljivu podršku kad god joj zatreba.

Smješteni na mirnoj lokaciji, posjeduju prekrasnu terasu na kojoj se može uživati ​​u ljepoti travnatog prostranstva. Tijekom izgradnje vlastitog doma stanovali su u iznajmljenoj kući. Zanimljivo je da se njihovo privremeno prebivalište nalazilo na samom kraju, potpuno osamljeno, s gustom šumom odmah iza imanja. U ovom mirnom okruženju, jedini zvukovi koji im prijaju u ušima su melodični cvrkut ptica.

Po dolasku u mjesecu srpnju, neprestana tutnjava motocikala i treštanje glazbe mučili su njihove noći, dovodeći ih do ruba ludila. Očajna, povjerila se Željku izražavajući sumnju hoće li moći izdržati život u ovoj kući. Kao odgovor, on ju je uvjerio: “Naviknut ćeš se na to!” A sada uživa u blaženoj tišini koja je obavija kad legne spavati, kao da se nalazi na najmirnijem i najmirnijem mjestu koje možete zamisliti.

 

Omiljena pjevačica otvoreno izražava svoju sklonost miru i tišini, a priznaje i da njezina sestra traži isto.

Smatram to sasvim normalnim i ugodnim. U onim trenucima kada Lidija i ja razgovaramo, kada su svi zaokupljeni svojim poslovima, a u kući vlada mir, osjeća se tišina i smirenost. Koristimo priliku da se opustimo i izrazimo svoju zahvalnost za takav blagoslov. Veseli me spoznaja da i Lidija njeguje mir jednako kao i ja.

Preporučujemo