Marija Šerifović, jedina prvakinja Eurovizije iz Srbije, izniman je glazbeni talent naslijedila od svoje majke, poznate folk pjevačice Verice Šerifović. Marija Šerifović rođena je u Kragujevcu, točnije 14. studenog 1984. godine. S nepunih 12 godina debitirala je na festivalu “Djeca pjevaju hitove” osvojivši publiku izvedbom pjesme “Uvijek ću te voljeti” i osigurala željeno prvo mjesto Već prvim nastupom uspjela je osvojiti i žiri i publiku, ne sumnjajući da će je moćni vokal odvesti do vrhunca njezine glazbene karijere. Po završetku srednjeg obrazovanja Marija je odlučila preseliti se u Beograd i upisati studij menadžmenta.

Međutim njena krijera pop pjevačice je krenula strelovitom brzinom i svo vrijeme i trud je uložila u nju. Slavna pop zvijezda Marija Šerifović nedavno je u Los Angelesu proslavila dolazak bebe uz pomoć surogat majke. Njezin sin Mario uskoro će biti vraćen u Srbiju, kako planira pjevačica.

Uz majku Vericu kao stalnu pratnju, Marija marljivo brine o zahtjevima svog voljenog sina Marija. Odabravši da se dom smjesti u Beogradu, Marija je odlučna pružiti svom djetetu najbolji odgoj. Prije dvije godine Marija Šerifović poboljšala je životnu situaciju preselivši se iz novobeogradskog naselja u raskošan stan na obali u srcu Beograda.

 

Kao  da je predosjećala da će postati majka, što se očitovalo u njezinoj odluci da kupi veću kuću s tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Marijin stan odiše minimalističkim stilom kojeg karakterizira niz pažljivo odabranih sivih nijansi koje krase svaki kutak. Uz podršku majke Verice, Marija Šerifović se u svom stanu spremala za nadolazeće rođenje djeteta. U videu objavljenom početkom studenog prikazala je svoje dnevne zadatke, uključujući i uređenje dječje sobe, osiguravajući da sve bude pripremljeno za dolazak njezina sina.

Preporučujemo